Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4 5  
  6 7 8 9 10 11 12  
  13 14 15 16 17 18 19  
  20 21 22 23 24 25 26  
  27 28 29 30 31    
Neo aikavaraus

 

M3 Lopettaa hiljaiselon
To 25.10.2018 klo 19:30

M3 lopettaa hiljaisen kauden

M3:n mittapuulla jo pitkään jatkunut hiljainen kausi päättyy. Uuteen kauteen valmistautuminen hoidettiin kuitenkin joukkueelle tyypillisellä perusteellisuudella. Harjoituksen, nesteytyksen ja massatreenin voimin saatiin kesäharjoituskausi kunnialla maaliin. Pelaajapuolella saatiinkin kalastettua ihan perusrysällä huippulahjakkuutta ja maalintekotaitoa yllinkyllin, kun Viivi ja Osku saatiin mukaan M3:n legendaariseen rosteriin.
Kesäkausi huipentuikin kutsuturnaukseen, Ahto Cupiin, jossa kaadoimme Ryhdin, mutta epäsuosiollisen otteluohjelman uuvuttamina emme finaalissa enää voittaneet Toivoa, joka olikin ladattu puolilleen viime kauden Naantalilaisia.
Kauden aloitus sujui ilman ongelmia ja otimme tyypilliseen tapaan lohkon kärkipaikan sarjassa kahdella voitolla. M3:n pelaajat edustavat jo tässä vaiheessa myös maalipörssin, pistepörssin sekä syöttöpörssin kärkipaikkaa. Ainoa kirjattu tilasto jonka kärkipaikka ei ole M3:n hallussa, on jäähypörssi, koska Japi petti oman velvoitteensa. Lohdutukseksi kuitenkin todettakoon, että lohkon jäähypörssin kärkinimi, kauden ensimmäisessä vaihdossaan väkivaltaisuudesta ulos ajettu Rami Wiss valmeentaa Naantalissa F-tyttöjä.
Taistelu pelipaikoista on ollut lähes veristä ja pieniltä kolhuiltakaan ei olla vältytty. Onneksi ei mitään isompaa, mitä ei kipsiä kummemmalla saada korjattua, ole tapahtunut. Onneksi rosterimme on laaja ja sieltä löytyy täytettä joka koloon, ettei kentällä tule liikaa aukkoja.
Nyt lähdemme valloittamaan saaristoa ja vyörymme Maarianhaminaan katsomaan miltä reissupelien karu arki näyttää. Nähtäväksi jää, miten saadaan pitkän matkan jälkeen kone käyntiin. Perinteisesti näiltä reissulta on otettu täydet 4 pistettä matkaan ja sitä voidaan tänäkin vuonna lähteä hakemaan.
Molemmat fanimme jäävätkin siis innoissaan odottamaan raporttia tulevista otteluista.

Jugi


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

RTV

HPP-Tekniikka Oy

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Kirvestyö Kelahaara

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy