Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4 5  
  6 7 8 9 10 11 12  
  13 14 15 16 17 18 19  
  20 21 22 23 24 25 26  
  27 28 29 30 31    
Neo aikavaraus

 

CLASSIC RÖYHKEÄLLÄ RYÖSTÖRETKELLÄ
Su 14.10.2018 klo 21:57

Classic otti ottelun haltuunsa ensi sekunneista alkaen pitäen palloa ja pyörittäen peliä koko viisikon voimin. Kotijoukkueen vielä hakiessa starttia omaan pelaamiseensa, iskivät tamperelaiset jo kertaalleen ensimmäisellä minuutilla ja erän puoliväliin mennessä viidesti. Vaikka tapahtumat kentällä alun linkouksen jälkeen hieman tasoittuivatkin, hyödynsi Classic omat paikkansa naantalilaisia paremmin takoen valotaululle avauserän loppuun mennessä hämmentävät 0-8 -lukemat.
Erätauko olisi luultavasti kelvannut SB Naantalille jo aikaisemmassakin vaiheessa, sillä niin ennakkoluuloton ja virkeä ryhmä toiseen erään pukukopista saapui. Siihen saakka murheena olleet keskialueen pallonmenetykset ja niistä seuranneet vastahyökkäykset olivat enää muisto vain, kun palloa saatiin pelattua syvälle vastustajan päähän ja pitkien hyökkäysten kautta luotua mallikkaita maalintekopaikkoja. Vastustajan koko ottelun ajan jatkunut tiivis keskustan puolustaminen piti kuitenkin naantalilaisten parhaan rynnistyksen kurissa ja vaikka maalinteossa onnistuttiinkin Lauri Norin, Markus Tuomisen ja Eetu Vähämikon toimesta, ei Classicin etumatka ollut uhattuna oikeastaan missään vaiheessa.

Kun taitava vastustaja pääsee toteuttamaan omaa pelitapaansa ja viimeistelee lähes täydellisesti, eikä oma peli loksahda kohdalleen, on lopputuloksella usein vain karua kerrottavaa - niin tälläkin kertaa. Aikaisesta kolmannen erän, Vähämikon komeasta ja samalla päivän toisesta, maalista huolimatta Classic meni lopulta vastustamattomasti menojaan.

SB Naantalin joukkueen kunniaksi on sanottava, että asennetta pelaamiseen riitti vielä siinäkin vaiheessa, kun ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Tukenaan sillä oli hieno kotiyleisö, joka sekin jaksoi kannustaa omiaan päätössummeriin saakka. SB Naantalilta ottelun parhaana palkittiin oikeassa laidassa periksiantamattomasti puurtanut Juho Raatikainen ja Classicilta maalipyssynä kunnostautunut Ville Hietaranta.

Yhden ottelun lopputuloksesta ja murheellisista maalinumeroista ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Kausi on aluillaan ja kevääseen on pitkä matka. Joukkue on oikealla tiellä ja tapa, jolla valmennus mahdollistaa pelaajien kehittymisen yksilöinä ja pystyy hyödyntämään sen tekemiseen kentällä joukkueena on ilahduttavaa seurattavaa. Voittona yhdestä ikäluokkansa tämän hetken Suomen parhaista joukkueista se ei vielä realisoitunut, mutta tulevaisuus ja menestyminen entistäkin paremmin on omissa hyvissä käsissä.


teksti Ilppo S, kuvat Anni K

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

HPP-Tekniikka Oy

Naantalin Energia

Naantalin Apteekki

Multimediatoimisto Nemedia Oy

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy