Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4 5  
  6 7 8 9 10 11 12  
  13 14 15 16 17 18 19  
  20 21 22 23 24 25 26  
  27 28 29 30 31    
Neo aikavaraus

 

P08:LLA 54 MAALIN LAUANTAI
La 13.10.2018 klo 19:00

Lauantaina 13.10. alkoivat E2-junioreilla sekä kilpasarja että haastajasarjan alkusarja. Päivän ensimmäinen peli oli kilpaporukalla klo 11, jolloin Leafillä kohdattiin FBC Turun keltainen ryhmä. Ensimmäisessä erässä pojat olivat aivan purjeessa ja vain Miikan komeat torjunnat pitivät meidät pelissä mukana. Toisessa erässä kelkka kääntyikin sitten täysin. Hyökkäyspäässä mentiin ärhäkkäästi maalitilanteisiin ja tulosta alkoi syntyä. Erä meille 5-0. Kolmannessa erässä naapurissa alkoi näkyä ehkä hieman luovutusmielialaa, ja kolmella maalilla varmisteltiin loppulukemat 9-0. Kun jokainen hyökkääjä tekee vähintään yhden maalin ja omissa ei soi yhtään, on lopputulokseen oltava vähintäänkin tyytyväinen. Mainittakoon vielä, että ensimmäistä kertaa kilparyhmässä esiintyneet Elias ja Eeli täyttivät tonttinsa erittäin mallikkaasti. Eeli oli laidallaan nopea (kuin) pieni apina, ja Elias sentterinä hoiti varsinkin ensimmäisen erän hullussa pyörityksessä tehokkaasti pallot pois oman maalin edestä. Kirsikkana kakussa olivat vielä Jessen ja Juhon tuuletukset, joita oli selvästi harjoiteltu – onneksi niitä päästiin myös esittämään!

Ensimmäisen pelin jälkeen nettitoimitus suuntasi Polon nokan (kyllä, joku tosiaan ajaa oikeasti Pololla) kohti Raunistulan SB-Areenaa ja haastajasarjaa, jossa palloa liikuteltiin ensimmäisen kerran klo 13. Ikävästi samaan aikaan alkoi myös Leafillä kilpasarjan toinen peli, joten kumpaakaan näistä peleistä toimitus ei päässyt kokonaisuudessaan näkemään. SB-Areenalla meillä oli vastassa SalPa ja Leafillä SalBa, joten vähemmästäkin näissä menee sekaisin…

Täydellä pöytäkirjalla (17 pelaajaa) koossa ollut haastajaporukka laittoi SalPan ensimmäisen erän alussa hurjaan pyöritykseen: vajaa neljä minuuttia pelattu ja taululla 5-0. Tämän jälkeen puseroon saattoi hiipiä pieni tyytyväisyyden tunne, sillä SalPa pääsi kaventamaan muutamallakin helpohkolla maalilla. Tästä pojat saivat lisää potkua ja hoitivat homman lopulta keskeytyksellä 16-3.

Polo takaisin Leafille, jossa kilparyhmällä oli työn alla SalBa ja taulussa siinä vaiheessa 4-1 -johto. Mitään häikäisevää salibandya tämä peli ei ollut, vaikka muutama maali tehtiinkin hienoilla syöttökuvioilla, kauneimpana esimerkkinä Kaapon syöttö Mirolle ottelun loppulukemat sinetöineeseen 14-4 -maaliin.

Päivän viimeinen ottelu oli SB-Areenalla klo 15, jossa haastajilla oli vastassa FBC Turun pienet vihreät miehet. Pojat nakuttelivat ensimmäisessä erässä turvallisen tuntuisen 9-0 -johdon, mutta sitten alkoi tapahtua. BeeCee juoksutti toiseen erään Leafiltä kolme kilpapoikaa avuksi ja täytyy sanoa, että harvoin on kymmenen maalin johtoasemassa jännittänyt yhtä paljon kuin tänään :) Tässä tapahtui kuitenkin jotain niin huikeaa kasvamista, etten muista sellaista ennen kokeneeni: joka ikinen poika puolusti uhrautuvasti ja taistellen eikä naapurin vahvistuksia kerta kaikkiaan päästetty maalintekopaikoille. Lopusta huolehtikin sitten maalilla loistanut Dome. Loppunumerot meille 15-4.

Hyökkääjien messevät tehomerkinnät ovat nähtävissä ottelukohtaisissa raporteissa, joten en ala niitä tässä toistaa. Sen sijaan nostan esiin haastajien puolustajat Danielin, Eeron, Eliaksen, Jooan, Viljamin ja Vincentin. Uskomatonta peliä jokaiselta, olitte huikeita! Mahtavaa taistelua ja tsemppaamista, olen niin ylpeä teistä!


Tiina
Jojo

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Tata Steel

Rannikkoseudun Sanomat Oy

HPP-Tekniikka Oy

ForSport

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy