Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2 3 4 5  
  6 7 8 9 10 11 12  
  13 14 15 16 17 18 19  
  20 21 22 23 24 25 26  
  27 28 29 30 31    
Neo aikavaraus

 

SB NAANTALI TAIKOI WELHOT NURIN
Ti 09.10.2018 klo 22:14

Kauden ensimmäinen kotiottelu lähti liikkeelle SB Naantalin hallitessa pelin tapahtumia. Vastustajallakin oli omat vastaiskun paikkansa ja erän puolivälissä Welhot pääsi hieman varkain iskemään avausmaalin. Kotijoukkueen peli pysyi takaiskusta huolimatta kasassa ja naantalilaiset siirtyivät Markus Tuomisen ja Tuomas Taskisen maaleilla johtoon, kunnes juuri ennen taukosummeria Welhot tulivat vielä pukukoppimaalilla tasoihin.

Koko ottelun pirteästi pelannut Aatu Karilaisen johtama kakkoskenttä, laidoillaan Elias Aaltonen ja Tuomas Taskinen, pääsi toisessa erässä huikeaan vauhtiin ja loi useita vaarallisia tilanteita Welhojen maalille. Uurastus palkittiinkin kahdella maalilla, joihin vahvan taustatuen tarjosivat puolustuksessa puurtaneet Aleksi Haka ja Totti Sandberg. Kun tämän lisäksi Eetu Randell huudatti kotiyleisöä kertaalleen, pääsivät isännät kahden maalin karkumatkalta kolmanteen erään. Welhot pystyi omat hyvät maalintekotilanteensa luomaan sekin, mutta tummansinisten maalilla Vili Mäkelä venyi useisiin maukkaisiin torjuntoihin.
SB Naantalin vahva viisikkopelaaminen ja pallonhallinta jatkui viimeisenkin 20-minuuttisen aikana ja kuopiolaisten sitkeästä taistelusta ja hyvästä liikkeestä huolimatta kotijoukkue piti etumatkansa loppuun asti. Welhojen maaliverkko pöllysi kertaalleen Oskari Sunin toimesta ja kolmannen erän hahmoksi nousi Markus Tuominen, joka viimeisteli ottelussa lopulta viisi maalia ja laulatti paikalle saapunutta yleisöä Matin ja Tepon tahtiin tuikkaamalla vielä sekunti ennen päätössummeria loppulukemiksi 10-6.

SM-sarjassa joukkueet ovat pelanneet vaihtelevia määriä otteluita. Naantali on voittanut pelaamistaan neljästä ottelusta kaksi ja sijoittuu 12 joukkueen sarjassa neljänneksi ennen tulevan viikonlopun koitosta tamperelaista Classicia vastaan.

Ottelu SB Naantali – Classic pelataan Maijamäen liikuntahallilla lauantaina 13.10. klo 14. Paikalle odotetaan jälleen runsaslukuista kotiyleisöä ja perinteisesti Tampereeltakin on kannustusryhmä mukana tullut, joten tässä on mainio paikka päästä seuraamaan ikäluokan huippuottelua ja nauttimaan huikeasta tunnelmasta.


teksti Ilppo S, kuvat Ilona K

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Neo

Naantalin Energia

Neste Oil

Minihinta

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy