Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C1 POJAT SELVIYTYIVÄT SM-SARJAAN
Ti 28.08.2018 klo 20:00

SM-karsinnat
Viime sunnuntaina varmistui, että Maijamäessä nähdään tälläkin kaudella SM-tason juniorisalibandya. C1 poikien SM-sarjan karsintoihin oli ilmoittautunut 36 joukkuetta ja ensimmäinen karsintakierros pelattiin yhdeksässä neljän joukkueen lohkossa. Joukkueet sijoitettiin lohkoihin asiantuntijoiden tekemän rankingin perusteella.

SB Naantali arvottiin lohkoon D, joka pelattiin Helsingissä Ruskeasuon Areena Centerissä. Lohkon joukkueet olivat Naantalin lisäksi kotijoukkue M-Team, Kouvolan Sudet ja Lammin Salibandy. Karsinnat ratkesivat sunnuntain viimeiseen otteluun, jossa vastassa oli kotijoukkue M-Team ja Naantali. Jännittävä ottelu päättyi Naantalille 6-3 ja paikka SM-sarjaan varmistui. Otteluiden tulokset löytyvät tulospalvelusta: D-lohkon tulokset .

Ensimmäisessä vaiheessa jatkoon menivät muista lohkoista seuraavat joukkueet:
- Oilers, Helsinki
- Classic, Tampere
- SB Welhot, Kuopio
- Karhut, Pori
- EräViikingit, Helsinki
- TPS, Turku
- OLS, Oulu
- SPV/Jymy yhteisjoukkue, Seinäjoki & Nurmo
Jatkoonmenijät ovat aika lailla yllätyksettömiä ja joukkueet edustavat suurimpia kaupunkeja/seuroja. Siinä mielessä Naantalin SM-sarjaan pääsy on kova saavutus. Toisesta karsintavaiheesta pääsee vielä kolme joukkuetta SM-sarjaan ja karsinnat käydään 1.-2.9.

Joukkueen menestystekijät
SB Naantalin poikien 2003 joukkue on tottunut menestymään. Viime kaudella joukkue selviytyi seuran historian ensimmäisenä poikajoukkueena SM-sarjaan ja sijoittui omassa lohkossaan viidenneksi. Viime kaudella SM-sarjassa oli 16 joukkuetta ja täksi kaudeksi sinne kelpuutetaan vain 12 joukkuetta, joten tiedossa oli kovat karsinnat. Keväällä asetettiin tavoite ja se oli pelata tällä kaudella joko SM-sarjaa tai valtakunnallista ykkösdivaria. Edessä oli hikinen kesä.

Joukkueen taustalla on tehty hyvää työtä jo vuosia. Valmentajat, joukkueenjohto, vanhemmat ja sponsorit ovat luoneet yhteisön sekä puitteet, joka on mahdollistanut joukkueen menestyksen valtakunnan tasolla. Tänä vuonna kausi alkoi toukokuun turnauksella Tampereella, joka meni hyvin. Joukkue vahvistui toukokuun try-outtien jälkeen kolmella pelaajalla. Fysiikkaa parannettiin ammattivalmentaja Carl "Cassu" Husson ohjauksessa. Cassu on auttanut poikia pitämään paikat ehjinä ympäri vuoden. Fysiikkatreeni on ollut välillä huoltavaa ja välillä rankempaa. Kesän omatoimi jaksoon tehtiin jokaiselle räätälöity ohjelma. Toki kesällä oli myös lajitreeniä ja harkkapelejä. Kauden avasi kunnolla Mestareiden Cup ja sitä seurannut viikonloppuleiri. Kaikki tekeminen tähtäsi siihen, että karsinnoissa on mahdollisuus menestyä.

Ja pojat käyttivät tuon mahdollisuuden. Kaikesta loistavasta taustalla tehdystä työstä huolimatta pelit ratkeaa lopulta kentällä. Sankarit löytyvät siis pelaajista. Pojat ovat tehneet rajusti töitä SM-sarjapaikan eteen. Onnistuminen tiukoissa karsinnoissa kertoo fysiikan sekä lajitaitojen lisäksi myös hyvästä sitoutumisesta ja yhteishengestä. Joukkuepeli parani karsinnoissa peli peliltä ja ratkaisupelissä nähtiin taitavaa salibandya. Pakkohan on myös hehkuttaa valmentajavelho Timo Tukiaista, joka pääkoutsina on luonut joukkueen pelitavat, taktiikat ja tekemisen ilmapiirin.

Jatko
Tuleva C1 poikien SM-sarja pelataan siis 12 joukkueen voimin kaksinkertaisena sarjana. Joukkue tarvitsee vielä salibandyliitolta poikkeusluvan pelata kotipelit Maijamäessä koska kotihallimme ei täytä lajivaatimuksia (parkettialusta + alimitta). B-junnuissa ei muuten enää erikoislupia myönnetä… Kotipelejä tulee olemaan 11 kappaletta ja ne pelataan viikonloppuisin. Pelipäivät julkaistaan kotisivuillamme kunhan liitto julkaisee otteluohjelman.

Näitä poikia kannataa tulla kannustamaan ja seuraamaan tulevalla kaudella!


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Neste Oil

ForSport

Fat Pipe Jab

Fat Pipe

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy