Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB Naantali M3.5 saavutti taas tulostavoitteensa
Ma 02.04.2018 klo 00:01

Taas on juhlan paikka, kun yksi kausi ja vähän toistasataa palloa on saatu maaliin. Santa Maria saatiin taas suuren kannustuksen ja ilotulitusten saattelemana satamaan ilman suurempia murheita. Matka oli taas hieno ja reissussa koettiin hauskoja hetkiä ja hieman pelottaviakin, kun nousupeikkokin näyttäytyi matkan puolivälissä, mutta se saatiin tehokkaasti karistettua kannoilta pienellä kurssimuutoksella ja jo ennen viimeistä turnausta oltiinkin jo päästy kauden tavoitteisiin eli sarjapaikka säilyi. Liiton sarjamuutokset olivat toki tehneet tavoitteen hankalaksi, koska yhdeksän joukkueen sarjasta kolme ylintä ja kolme alinta joutui nousuihin tai tiputuksiin. Onnistuimme kuitenkin kellomestarin tarkkuudella osumaan sarjan keskikastiin

Nyt kun on huilattu viikko (YO-kirjoitukset estivät salinkäytön), olemme aloittaneet taas valmistelut seuraavaan kauteen, johon lähdetäänkin taas pullein purjein. Kesätreeneihin ladataan taas kylmälaukut täyteen ja pidetään kone käynnissä. Koska hyvin tiedetty fakta on ettei isoa konetta ei voi turhaan sammutella tai toppuutella painetaan vain menemään hyväksi havaittuun suuntaan.
Jos hieman kurkkaa olan yli taaksepäin mennyttä kautta voi vain olla tyytyväinen kuinka hauskaa on ollut vetää se läpi loistavien pelikaverien kanssa. Se antaa taas voimaa ja halua vetää seuraavan kaudenkin läpi. Kausia tulee ja menee mutta yhtä vastustajaa ei saa voitettua, vaikkakin melkoisesti kiusattua, eli aikaa. Toki sitäkään ei uskoisi, jos katsoo ikinuorta porukkaamme.

Niin ja joukkueen sisäpiiriin kuulumattomille ja sinne haluaville samat terveiset kuin kaikille muillekin tähän hilpeään joukkoon pyrkineille.
”Ilmesty treeneihin niin näät ketä me ollaan ja miten sinne sovit”.

Kiitos taas kaikille kuluneesta kaudesta.
T: Jugi


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

HPP-Tekniikka Oy

RTV

Tata Steel

Naantalin Energia

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy