Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

REMUN TOSSUT NAULAAN
Ke 28.03.2018 klo 22:25
Maanantaina 26.3.2018 päättyi näillä näkymin yksi merkittävimmistä SB Naantali-urista, kun ikinuori Toni "Remu" Renberg riisui pelitossut jaloistaan viimeistä kertaa voitokkaan SBS Masku -ottelun jälkeen.

Jo vuonna 2000 seuran edeltäjän Naantalin Salibandyseuran paidan ensimmäisen kerran päälleen pukenut Remu on toiminut vuosien saatossa menestyksekkäästi niin pelaajana, valmentajana kuin näiden yhdistelmänä. Remun tähtihetkiä ja kauneimpia suorituksia on turha alkaa luettelemaan, koska niitä on niin paljon, mutta kaikkein suurimpina herran ansioina voitaneen pitää ammattimaisen laji- ja harjoittelukulttuurin kehittäminen seuraan ja ennen kaikkea edustusjoukkueeseen sen alkuvuosina. Remu pelasi ennen SBN-aikaansa mm. nuorten maajoukkueessa ja monta vuotta TPS:ssä ykkösdivaria, ja hänen mukanaan tuomansa osaaminen on kantanut hedelmää aina näihin päiviin asti.

"Tossut naulaan ainakin kakkosdivarin osalta, vaikka se haikealta tuntuu. Aikansa kutakin. Varsinkin kun olin jäämässä pahasti nuorempien jalkoihin eikä vetokaan kantanut enää maalille asti", toteaa Remu tuttu pilke silmäkulmassaan. Taktisena velhona, juonikkaana pelintekijänä ja taitavana sirklaajana tunnettua Remua jäädään kaipaamaan, mutta ehkäpä jossain roolissa jonain päivänä nähdään herra Renbergiä vielä jatkossakin SB Naantalin logon kera.

Remu "viimeisessä" ottelussaan:
Dokumentaatio kuntoon oli peli mikä tahansa


Ammattilainen hyödyntää kaikki hetket valmistautumiseen
Remun vapareissa nuoremmat ovat niitä liikkuvia osia
Lähellä oli ettei ura saanut päätöksekseen ratkaisumaalia viime sekunnillaAntti K. (teksti), Arto A. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

RTV

HPP-Tekniikka Oy

Safe International

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy