Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SARJAPAIKKA KATKOLLA MAANANTAINA
Su 25.03.2018 klo 15:40

Karsinnan ensimmäinen peli Maskussa sujui paljolti Tummansinisten tahdissa, vaikka SBS Masku tarjosikin oikeasti kunnon vastuksen. Sarjapaikan varmistaminen on siis mahdollista kotikaukalossa huomenna maanantaina, kun ensimmäinen peli vietiin 4-7 numeroin.

Ottelun alussa maskulaiset olivat todella vieraskoreita ja antoivat pelin hallinnan suosiolla vieraille. Tummansiniset pitivät palloa noin 80 prosenttisesti ensimmäisen puolen erän aikana ja siirtyivät 0-3 johtoon ennen kuin isäntäjoukkue alkoi liikkua ja pelata kunnolla. Siitä eteenpäin peli oli yleisilmeentään varsin tasaista pelin lopun ajan.

Masku kavensi pelin ensimmäisessä erässä kaukovedon riparista. Toisessa erässä naantalilaiset lisäsivät johtoaan suoraviivaisen hyökkäyksen päätteeksi, mutta erän lopussa isännät tulivat jo lähelle kahdella nopealla viimeistelyllä. Kolmanteen erään mentiin siis SB Naantalin yhden maalin johdossa.

Kolmanteen erään veskariksi vaihdettu Jaakko Puisto oli aluksi täystyöllistetty, mutta pikkuhiljaa tummansinisten puolustus tiivistyi eivätkä isäntien hyökkäykset enää päässeet vyörymään naantalilaismaalille samoin kuin erän alussa. Hyökkäyksissäkin alkoi taas olemaan järkeä ja niinpä Viivi paukutti parhaalla Tipi-imitaatiollaan itselleen epätavallisella tavalla kantista kämmenellä kuulan rysään. Kun vielä Lenkki onnistui maalin takaa pomputtamaan puolustajan/maalivahdin kautta pallon maaliin oltiin taas kolmen maalin johdossa kun neljä minuuttia oli peliä jäljellä.Viivi kanttaa ja heittää pallon hyvän maskin takaa maalin yläosaan.

Masku luonnollisesti panosti hyökkäykseen ja sai läpiajontapaisen aikaiseksi. Takaa tullut naantalilaispelaaja ehti laukauksen maalin edessä estämään, mutta se vihellettiin mailaan lyömiseksi. Eli rankkari tuloksena. Ampumaan maskulaisten kauden ykköstykki Aleksi Orpana.Orpana on harhauttanut ja vienyt pallon rystylle, mutta Puisto seurasi tilanteen ja heittäytyi vedon eteen.

Puisto onniteltavana torjunnan jälkeen

Epäonnistuneen rankkarin jälkeen ylivoimaa pelannut Masku otti luonnollisesti vaskarin pois ja yritti kuudella kavennusta. Pallon liikuttelu ei parasta mahdollista kuitenkaan ollut ja toisesta syötönkatkosta päästiin heittämään tyhjään maaliin viimeinen naula peliin. Neljän maalin tappioasemassa Masku jatkoi kuudella pelaamista ja sai lopussa yhden riparin sisään. Loppunumerot 4-7.

Ottelun tilastot

Karsinnan toinen ottelu pelataan siis huomenna maanantaina Maijamäessä klo 19 alkaen. Mahdollinen kolmas ottelu pelattaisiin Maskussa torstaina klo 20 alkaen.

Arto A. (teksti ja kuvat)

PS. Otteluraportti TJ=1 (tai 2)


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Safe International

Vakka-Suomen Sanomat

RTV

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy