Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

MASKU KARSINNAN VASTUSTAJANA
To 22.03.2018 klo 19:25

2. divarin putoamis- / nousukarsinnan osapuolet ovat SB Naantali ja SBS Masku. Toiselle siis kyse on putoamisvaarasta ja toiselle nousumahdollisuudesta. Ottelusarja alkaa Maskusta ja jatkuu Maijamäessä maanantaina klo 19.

SB Naantali päätyi putoamiskarsintaan sijoituttuaan 2. divarin lohkossaan sijalle 8. SBS Masku puolestaan oli omassa kolmosen lohkossaan kolmas ja pelasi ensimmäisessä karsinnan vaiheessa toisen kolmosen lohkon sijalla kaksi ollutta SB Hirvensaloa vastaan ja voitti tasaisen koitoksen vasta jatkoajan ja rangaistuslaukaisukisan jälkeen. Lopulta karsintaparien arvonta heitti naapurusjoukkueet vastaikkain pelaamaan paikasta ensi kauden kakkosdivariin.
Eihän siitä ole kuin hieman yli vuosi sitten, kun joukkueet edellisen kerran kamppailivat armottomasti keskenään otteluvoitosta. Kuva tammikuulta 2017.

Karsintasysteemi on muuttunut niin, että kolmosdivarin joukkueella on kotietu. Ensimmäinen peli pelataankin Maskussa lauantaina klo 18 alkaen. Maijamäen vuoro olla ottelupaikkana on maanantaina klo 19 alkavassa koitoksessa. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan torstaina Maskussa.

Masku on aina ollut paha vastus Tummansinisille, joten nyt saa tulla isoin joukoin kannustamaan tummansiniset voittoon.

Kausikortilla pääsee ilmaiseksi sisään, yksittäislipun hinta on aikuisille 5€.

HUOM: Seuran vaatteissa pääsee ilmaiseksi sisään. Verkkarit, pelipaita, huppari, lippis, pipo... kaikki käy. Ja jos ei vielä ole seuravaatteita naulakossa, niin askartele vaikka oma SB Naantali -lippu tai maalaa poskeen seuran logo. Tai osta seuran kaulaliina itsellesi lipunmyynnistä!

Tervetuloa!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

HPP-Tekniikka Oy

Neste Oil

ForSport

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy