Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KOKO JOUKKUEEN VOITTO RUNKOSARJAN PÄÄTÖKSEKSI
La 03.03.2018 klo 23:05

SB Naantalin miesten edustusjoukkue otti itseään niskasta kiinni ja pelasi osaamisensa mukaisesti kuilun partaalla. Voitto Tre Ankkaresta tuli ennenkaikkea hyvän puolustuspelin ansiosta. Kausi siis jatkuu karsinnoilla kolmosdivarin joukkuetta vastaan.

Runkosarjan päättävään peliin oli osunut panoksia oikein kunnolla. Voitolla karsimaan sarjassa säilymisestä ja tappiolla harjoittelemaan kolmosdivarin elämää.

Ottelun alusta asti paistoi päättäväisyys tummansinisestä ryhmästä. Karvaus oli aktiivista, liike suuren osan ottelua tarvittavalla tasolla ja puolustuksessa peittopeli oli kauden parhaalla tasolla. Maalissa Niko Karinen puolestaan otti kiinni kaiken mahdollisen. Avauserässä Tre Ankkare kuitenkin pysyi kohtuullisesti vauhdissa mukana ja vähämaalisen erän jälkeen taukolukemat olivat 1-1.
Tummansinisten ykköskentän Tomi Stenberg (11) ja Timo Tuomialho (24) karvasivat vauhdikkaasti läpi ottelun ja olivat mukana kolmessa maalissa. Keltaisten Jere Aanila (16, ex-TPS) pääsi viimeinkin tosipelissä pelaamaan kotikaupunkinsa parketilla.

Toisen erän alku oli ensi erän toisintoa, kunnes SB Naantalin työnteko ja suoraviivainen peli alkoi tuottaa onnistumisia. Vedot lähtivät kun tilaa oli ja painetta annettiin koko kentän alueella keltapaitaisille vastustajille. Erä lopulta selvästi 5-1 tummansinisille. Kerrankin tekopaikat käytettiin hyväksi tarvittavalla tehokkuudella.


Kovasti kaikkia kiinnostaa menikö sisään vai ei. Kulma on varsin minimaalinen, mutta kun omaa rautaisen kiertorannarin, niin kannattaa yrittää tilan avautuessa. Tipi Tuomialho ja 3-2 johtolukemat tauluun. Tästä alkoi tummansinisten voiton taannen etumatkan kurominen.

Kolmanteen erään Tre Ankkare nosti luonnollisesti karvausta ja kun isäntien maalionni ei ollut toisen erän kaltaista, pääsivät keltaiset maali kerrallaan lähemmäs. Ja jotta pelistä tulisi vielä jännempi, antoi kotijoukkueen puolustus yhden lahjamaalinkin keltaisille. Vastustaja pystyikin kirimään aina 6-5 tilanteeseen asti, mutta kun kaksi minuuttia oli jäljellä tarjoili Tomi Stenberg kulmasta namupassin maalin edustalle Tommi Sauvonsaarelle, joka harhautti ja uitti veskarin länkistä sisään ottelun lopullisen ratkaisumaalin.
Tommi Sauvonsaarella (91) on aihetta hymyyn. Ei sitä aina pääse veskaria puikottamaan.

SB Naantali jatkaa siis pelikautta vielä kahden tai kolmen ottelun verran karsimalla sarjapaikastaan kolmosdivarin joukkueen kanssa. Vastuja ei ole vielä tiedossa, mutta ennakkoon asetellut runkopelipäivät ovat viikonloppuna 24. ja 25.3. ja seuraavana keskiviikkona 29.3. Otteluajankohdat tiedotetaan, kunhan ne saadaan sovittua.

Ottelun tilastot

Janne Huuhtasen ottelukuvat löytyvät tästä linkistä

Joukkueiden parhaina palkittiin Tre Ankkaresta hattutempun ampunut Samuli Lax ja tummansinisistä pitkän poissaolon jälkeen loppukaudesta vauhtiin päässyt Joonas Yli-Tolppa.

PS.
Edustuksen otteluraporttien TJ=2 (tai 3)


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

RTV

Fat Pipe

Neste Oil

Osuuspankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy