Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

TRILLERISTÄ SELKÄSAUNAAN OLI KOLMANNEN ERÄN TARINA
La 24.02.2018 klo 22:45

Yleisö näki Maijamäessä tänään vähintäänkin vaihtelevan ottelun, jossa Leisku lopulta otti sille tarjotun voiton selkein numeroin. Vielä kolmannen erän alkupuolella peli olisi voinut kääntyä tasatilanteesta suuntaan tai toiseen, mutta Leiskun Joni Sipolainen teki tyhjäksi kotiyleisön toiveet kotivoitosta.

Loimaan Leisku on aina osannut erilaiset kikkapelit ja tänäänkin ottelu avattiin sellaisella. Aloituksesta pari syöttöä ja takatolpalta tyhjiin - vieraat johtivat 0-1. Tummansiniset saivat kuitenkin nopeasti tasoitettua. Avauserä oli kuitenkin hienokseltaan loimaalaisten hallintaa, mutta viimeistelyssä ei oltu riittävän tarkkoja, joten erätauolla mentiin vain 2-3 numeroissa.

Toinen erä oli taas selvästi kotijoukkueen, vaikka Leisku aluksi lisäsikin johtoaan maalin verran. Hallinta siirtyi tummansinisille onnistuneen karvauspelin ja aktiivisen pallollisenkin pelin avulla. Kaksi nopeaa maalia ennen erän puolta väliä toivat isännät tasoihin ja erän lopulla noustiin vielä 5-4 erätaukojohtoonkin.

Kuvissa 4-4 tasoitusosuma, jossa vaparista Niklas Nygren sijoittaa pallon pakin ja takatolpan välistä sisään. Yksi Nygin hattutempun osumista.

























































Kolmanteen erään SB Naantali pääsi vielä ylivoimapelillä. Mutta erän alku meni täysin mönkään. Ensin menetettiin pallo ylivoimalla, leiskulainen karkasi yksin läpi ja laittoi pallon yläpesään. Tehottoman yv:n jälkeen oman maalin takaa annettiin paineistettuna huono syöttö ja leiskulainen sai pistää vapaasti maalin edestä verkot heilumaan. Ja alle minuutti tästä valkoisten hyökkäyksessä vapauttava ristisyöttö ja ranteella pallo yläkulmaan. Oli SB Naantalin aikalisän aika, kun erätauon johto oli kääntynyt kahden maalin takaa-ajoasemaksi alle kahden ja puolen minuutin.

Aikalisä auttoi toivotulla tavalla. Tummansiniset painoivat päälle ja puolessatoista minuutissa tasoihin, kun ottelua oli 44 minuuttia pelattu. Tasaisen trillerin ainekset olivat koossa jännittävää loppua varten.

Leiskun Joni Sipolainen vain teki tämän tyhjäksi. 46. ja 47. peliminuuttien aikana kolme maalia SB Naantalin verkkoon ja peli oli oikeastaan pelattu 7-10 tilanteessa. Tämän jälkeen tummansinisten oli pakko hyökätä suuria riskejä ottaen ja tällä kertaa ne kostautuivat useampaan kertaan. Leisku pääsikin tekemään vielä neljä maalia erilaisten ylivoimahyökkäysten päätteeksi. Pisteet matkasivat Loimaalle 7-14 lukemin.

Ottelun tilastot liiton palvelussa

Parhaina palkittiin Leiskusta Joni Sipolainen ja SB Naantalista Tommi Sauvonsaari.

Janne Huuhtasen hienot ottelukuvat löytyvät linkin takaa!

Runkosarjan viimeiseen otteluun jäi tummansinisille suuret panokset. Vastustajaksi saapuva Tre Ankkare on nyt putoamisviivan alla ja SB Naantali sen yläpuolella karsintapaikalla kaksi pistettä edellä. Vaikka Tre Ankkarella on vielä huominen peli pelaamatta, niin sen verran on selvää, että voittaja (se perinteinen voittaja pisteillä 2-0) pelistä karsii säilymisestä kakkosessa ja häviäjä putoaa kolmoseen. Jatkoajalle menevässä "tasapelissä" Tre Ankkaren saadessa jatkoaikavoiton riippuu huomisen pelin lopputuloksesta miten joukkueiden keskinäinen järjestys määräytyy. Perjantaina siis hallille seuraamaan runkosarjan päätöskamppailua. Ottelu alkaa klo 19:00.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Kylpylä

ForSport

Fat Pipe

Naantalin Rakennuspuu Oy

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy