Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

03 POIKIEN SM-PISTEPUTKI KATKESI ESPOOSSA
La 03.02.2018 klo 22:14

Tällä kertaa Naantalin suuren salibandysirkuksen vankkurit suuntasivat Espooseen Esport areenan hienoihin olosuhteisiin, jossa vastaan asettui lohkokärki Esport Oilers. Tiedossa oli, että sarjassa kaikki on mahdollista ja kukaan ei ole voittamaton, mutta näitä kärkijoukkueita vastaan omalta suoritukselta vaaditaan se ihan paras ja ehkä jopa hieman enemmänkin.
Oilersin henkilökohtaisesta osaamisesta ja liikkeestä oli jo syyskaudella saatu kova oppitunti Maijamäessä, jolloin ottelu päättyi 3-15 tappioon.

Ensimmäisen erän ensimmäinen puolisko meni hieman tunnustellessa puolin ja toisin, vaikka Oilersin kärkikentällinen maalinteossa onnistuikin kahdesti. Veljet Nori ja Tuominen toivat meidät vielä peliin mukaan tehtailemalla 2-1 tasoituksen. Erän lopussa Oilers vielä onnistui ylivoimalla kasvattamaan johdon 3-1:een.

Toisessa erässä Oilersin liike nousi tasolle, jolla se on totuttu näkemään. Oma liike taas jäi lähtökuoppiin ja paljon yritettiin seisovilta jaloilta lähteä ratkaisuihin. Omassa päässä tuli liikaa merkkausvirheitä ja useampi maali tuli taustalle vapaaksi jätettyjen pelaajien suorista ratkaisuista. Maalivahdilla ei näihin paljon sanottavaa ole.

Sama liike jatkui kolmanteen erään ja lopputuloksena oli 11-3 tappio.
Merkille pantavaa oli nöyryys, jolla kaksinkamppailuihin mentiin, 1 vs. 1 tilanteet hävittiin oikeastaan poikkeuksetta. Muutamia välähdyksiä lukuun ottamatta ei omaa viisikkopeliä saatu käyntiin. Pelin lopputulokseen ei varmasti tuomareilla ollut suurtakaan merkitystä, mutta tuomaripeli oli kyllä samaa tasoa oman tekemisemme kanssa eli sekavaa ja paljon parannettavaa löytyy.

Sääli, ettei se oma paras peli nyt tähän viikonloppuun osunut, jotta Oilers olisi saanut kunnon vastuksen. Olisiko sekään riittänyt jää nyt ikuiseksi arvoitukseksi. Play off tavoitteen kannalta tämä tappio ei nyt vielä mikään katastrofi ollut ja play off viiva siintää vielä kirkkaana edessä, mutta peli täytyy taas saada omalle tasolle.

Nyt pojat pääsevät ehjän treeniviikon kautta valmistautumaan kahteen peräkkäiseen kotipeliin, jotka pelataan la 10.2 klo 17.30 ja su 11.2 klo 15.00. Lauantaina vastaan tulee SB Vaasa ja sunnuntaina yhdistelmäjoukkue RSS Panthers/FoSu. Näiden pelien jälkeen ei ole enää kuin yksi runkosarjan kotipeli jäljellä, joten nyt kannattaa tulla paikalla itse katsomaan ja luomaan Maijamäkeen SM tason tunnelma.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Neste Oil

Turun Osuuskauppa

Vakka-Suomen Sanomat

Minihinta

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy