Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2 SM-SARJA JATKUI FORSSASSA MAALIKARNEVAALIEN MERKEISSÄ
Su 14.01.2018 klo 16:53

Tällä kertaa karavaani suuntasi Forssaan, jossa vastaan tuli yhdistelmäjoukkue RSS Panthers/FoSu. Kyseinen joukkue oli tässä muodossaan uusi tuttavuus. Joukkueessa toki oli paljon tuttuja ja laadukkaita pelaajia aiempien vuosien eliittisarjoissa pelanneista FoSu:sta ja LFT:stä. Tiedossa oli, että kyseessä on juoksuvoimainen, nopeaan suunnanvaihtoon kykenevä joukkue, joka juuri edellisviikonloppuna oli kaatunut rakkaan itänaapurimme (TPS).

Jos viikko sitten synkkä neljän maalin hetki omassa päässä koettiin päätöserässä, niin nyt pojat viissiin olivat päättäneet, että hoidetaan tuo nukahtelu heti pois kuljeksimasta…Niinpä ennen kuin oltiin ensimmäisen erän puoliväliin rämmitty niin taululla seisoi jo 4-0 kotijoukkueelle. Ei auttanut valmennuksen kuin tuhlata se kallisarvoinen ja ainokainen aikalisä heti pelin alkuun. Tästä pikkuhiljaa alkoi taas koneet käynnistyä, ja vielä kun vastustaja avusti tätä käynnistymistä parilla jäähyllään niin tauolle päästiin vain 5-4 takaa-ajoasemasta.

Toisen erän alkuun päästiin heti 5-5 tasoihin. Pojat syttyivät taas pelaamaan, jopa siinämäärin, että yhdessä vaiheessa taisi poikia olla enemmän kentällä kuin aitiossa. Tästä tietenkin meille kakkonen, joka onneksi kääntyi niin, että Makke sai leivottua av maalin ja joukkue taas tästä lisää virtaa.

Toiseen erään mahtui parikin ikävää tapahtumaa, josta ei kyllä mielestäni voi suoraan pelaajia syytellä. Se nyt vaan on niin, että kun pojat tässä kehitysvaiheessaan ovat kovin erikokoisia ja sitten vielä elimistö alkaa esitellä täysin uutta tuotetta nimeltään testosteroni, niin ylilyöntejä saattaa sattua. Tällä kertaa nämä tapahtuivat laitatilanteissa, joista ensimmäisessä Rade ajeltiin siihen malliin, ettei paluu kentälle enää tässä pelissä onnistunut. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin. Kuten sanottu tällaisia valitettavia tilanteita tulee aina puolin ja toisin.
Mikä ei taas mielestäni ole ymmärrettävää on se, että näissä junnupeleissä aikuisten katsojien pitäisi jo osata hallita hormonejaan ja äänihuuliaan. Siinä Radea paikattaessa nimittäin kotikatsomosta kajahti sana, joka osoittaa aina suurta ja universaalia urheilutietämystä ja sopii lajiin kuin lajiin, nimittäin ”nuija”. Itsellä tuo sana herättää aina (jopa aikuisten peleissä huudettuna) lähinnä suuren myötähäpeän ja säälin tunteen. Täytyy myöntää, että tässä tilanteessa ehkä pienen orastavan kiukunkin. Molemmissa tilanteissa tämä sana kuitenkin hienosti löytyi ja jokainen voi näitä verbaaliakrobaatteja käydä YouTube:ssa kuuntelemassa. Tuon aina niin suurta mielikuvitusta osoittavan sanan käyttöä en kyllä näissä tilanteissa ymmärtänyt ollenkaan, koska tuomarillehan sanaa ei varmasti kukaan tällaisessa tilanteessa huutaisi. Sokea Reettakin nimittäin olisi nähnyt mitä näissä tilanteissa tapahtui, saati molemmissa hyvin sijoittunut tuomari, myös nämä voi kyseisestä videotallentimesta tarkastaa niin halutessaan.

Mutta se siitä, peli siis jatkui yhtä pelaajaa ja paria jääpussia köyhempänä. Toiselle erätauolle lukemat 7-12 meille. Kolmannessa erässä jatkui melkoinen hurlumhei molemmissa päissä. Maaleja tehtiin tänään siihen tahtiin, ettei taitaisi palvelimen tila riittää, jos niitä tarkemmin alkaisi kuvailla. Kovin kauniiksi ei peliä voi kuvailla. Toki noihin maaleihin mahtuu myös hienoja, pelaamalla rakennettuja tilanteita.

Tämän pelin puolustuspelistä olisi paljonkin sanottavaa, mutta näihin asioihin valmennus palannee treeneissä… Ylivoima pelaaminen onnistui taas hyvin ja useita ylivoimamaaleja saatiin aikaiseksi. Pelin ja vastustajan poikien kannalta oli kuitenkin hyvä, ettei peli noihin kahteen em. vitoseen ratkennut. Myös kotijoukkueella oli ylivoimamahdollisuutensa, mutta oma alivoimamme oli tänään hyvää ja yhtään erikoistilanne maalia ei omiin mennyt, ei vaikka kolmannessa erässä vastustajalle tarjottiin tilaisuutta kahden miehen ylivoimalla ja vieläpä täyden kahden minuutin ajan.

Nyt ollaan taas hyvässä vauhdissa, kun kertaalleen on kaikki lohkon joukkueet kohdattu. Tällä hetkellä ollaan hyvässä pisteputkessa, neljästä viime pelistä 7 pistettä. Revanssit alkavat heti herkullisella paikalliskamppailulla tiistaina 23.2 klo 18.30, kun kohtaamme TPS:n Leaf areenalla. Play off viiva on jo kutkuttavan lähellä, mutta paljon on vielä tekemätöntä työtä, jos SM play off pelejä meinataan keväällä Maijamäessä nähdä.

Tämän pelipäivän pelien läpivienti oli erittäin haastavaa, koska samaan aikaan pelattiin myös toisen sarjamme C1-kilpasarjan pelejä Halikossa. Joukkeen johto oli tehnyt kaikkensa, että pelejä oltaisiin saatu siirrettyä, mutta palasia ei saatu loksahtamaan kaikkien osallisten joukkueiden osalta kohdalleen niin että otteluohjelmista olisi edes teoriassa saatu toteuttamiskelpoinen. Onneksi seurassa toimii joukkueiden välinen yhteistyö ja saimme apuja sekä P03-haastajoukkueelta että B-junnuilta. Kiitos tämän -03 haastajarunkoisen joukkueen, jota hiukan täydennettiin muutamalla meidän pojalla sekä B-junnujen yhdellä pelaajalla, saatiin tuo Halikonkin turnaus hoidettua kunniakkaasti.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minihinta

Turun Osuuskauppa

RTV

ForSport

Turun Lukko

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy