Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

M2 KÄRKIKAHINOISSA KAUDEN PUOLIVÄLISSÄ
Su 07.01.2018 klo 15:10

V divarista on nyt pelattu hieman yli puolet ja M2 on lohkossaan kärkikahinoissa mukana. Nuoret A-juniorit ovat muutamalla aikuispelaajalla vahvistettuna ottaneet voittoja tasaisissa peleissä ja oppineet paljon pelin dynamiikasta.

V divarin lohkossa 19 pelataan kolminkertainen sarja eli yhteensä 21 ottelua. M2 tarkoitusperiä tämä palvelee hyvin, sillä näin pystytään nuorille tarjoamaan jatkuvalla syötöllä treenien lisäksi merkityksellisiä pelejä. Toki A-poikien oman sarjan pelit ovat ykkösasia, mutta onneksi sarjaohjelmat ovat melko hyvin menneet ristiin.

11 pelatun ottelun jälkeen M2 on lohkossa jaetulla kakkospaikalla 14 pisteellä yhdessä AFC Campus 2:n kanssa. Entisistä ylädivaripelaajista koostuva FBC Feelings Turusta on lohkokärjessä 16 pisteellä.

Sarjataulukko

Pistepörssissä maalintekoa on dominoinut Atte Pohjaranta (kuvassa vasemmalla #81) yli maali per ottelu tahdilla tutkaparinaan Roope Rannisto aivan tuntumassa. Puolustajan paikalta on hyvin tukenut Oskari Rintala (kuvassa #9). Muuten tehot ovat jakaantuneet ilahduttavasti laajalle rintamalle pelaajia.

Kun A-pojista on viisi kenttäpelaajaa varattu edustuksen rinkiin, niin pelillistä vastuuta saavat M2:ssa kantaa enemmässä määrin muutkin. Pallollinen kontrollipelaaminen on kohtuullisesti hallussa kuten myös loppuun asti pelaaminen ja tasaisten otteluiden voitoksi kääntäminen. Kehitettävää löytyy erityisesti oman pään viisikko puolustamisessa, keskikentän ylityksissä ja tiiviin puolustuksen avaamisessa. Mutta siksihän näitä pelejä pelataan, että päästään tositilanteissa treenaamaan.

Yleisesti ottaen vitosdivari on ollut ennakkopuheita siistimpää pelaamista ja mailahäirintäkin vihelletään pois melkoisen normaalilla linjalla. Toki pelaajien urheilullisuuden taso vaihtelee hurjasti, joten A-junnut eivät vielä vauhdin osalta joudu tosi testiin. Loppukaudesta katsotaan ollaanko edelleen mukana nousujunassa kohti nelosta vai vieläkö ensi kaudellakin treenataan V divisioonassa.

Seuraava turnaus on sunnuntaina 28. tammikuuta Maskussa. Myös Maijamäessä on loppukaudesta vielä yksi minikotiturnaus neljäs maaliskuuta.


Arto A.
jojo

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Osuuspankki

HPP-Tekniikka Oy

Neste Oil

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy