Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Terveiset Ruotsista!
La 06.01.2018 klo 12:00
Pokaalin hankinta tiedettiin jo lähteissä hieman haastavaksi koska nuorin ikäluokka jolle järjestetään Storvretanissa turnausmuotoinen ohjelma, on -05. Päätimme kuitenkin mennä mieluummin pelaamaan tuloksista kuin pelkästään pelailemaan pelejä ilman että niiden tuloksella on mitään vaikutusta turnauksen kulkuun. Sinällään onkin meidän näkövinkkelistä hieman erikoista että nuoremmat ikäluokat Storvretanissa pelailevat vailla minkäänlaista cup-systeemiä.

Pelit saatiin torstaina käyntiin huikeassa jännitystilassa. Ensimmäisessä pelissä taisi molemmilla joukkueilla olla jännitys vähintään 380V, ja peli yhtä kireän oloista. Tuosta 1-1.
Toinen peli oli torstai-iltana fyysistä ja isokokoista joukkuetta vastaan. Pelissä huima taistelu ja painostus lopussa ei riittänyt ja otettiin 1-2 tappio.
Kolmas peli perjantaiaamuna hoidettiin tyylikkäällä esityksellä 7-2. Näillä tuloksilla ja muiden ristiin pelaamisella päädyttiin kaavion B-puolelle.

B-kaavio -05 ikäisten sarjassa oletettiin tasoltaan sopivaksi ja siinä oltiin ihan oikeassa. Ensimmäinen jatkopeli tosin jouduttiin pelaamaan jossain alimittaisessa koulun salissa, ja peli oli pienen kentän mukaista sählyä sanan kaikissa merkityksissä. Tärkein siinäkin onnistui, eli voitto ja seuraavaksi päiväksi takaisin IFUn parrasvaloihin.

Välierää lauantaiaamuna jännitettiin tyttöjen keskuudessa taas niin, että salamat sinkoili silmistä. Peli otettiin alusta asti haltuun ja edettiin 3-0 tuloksella B-finaaliin.

Finaaliin päästiin taas IFUn pääareenan loisteeseen, tunnelman ollessa karnevaalinomainen. Muita joukkueita oli katselemassa finaalia runsain määrin ja vastustajalla oli monikymmenpäinen fanijoukko fanipaitoineen ja helistimineen. Katsomon puolella kuitenkin kannustuksen desibeleissä voiton vei SB Naantali, nimittäin P05 joukkue tukivoimineen metelöi torvien ja minkälie metelikoneittensa kanssa kannustamassa tyttöjä.
Peli lähti tiukalla tarkkailulla käyntiin ja noin kymmenen minuutin kohdalla Swedut siirtyi 1-0 johtoon. Tästä ei säikähdetty vaan toisen puoliajan alkupuolella Peppi tasoitti 1-1:een. Aika pian oltiin kuitenkin taas 1-2 tappiolla ja samoihin aikoihin vastustaja kovensi otteitaan silmiinpistävän rajusti. Tyttöjä kolattiin ulos kaukalosta, ajettiin selästä pommeja jne... Tämä sai pelin tytöt niin varovaisiksi että keskittyminen palloon jäi hiukan vajaaksi. Vastustaja teki vielä pari maalia lisää ja lopussa pelatessamme ilman maalivahtia, tekivät vielä yhden tyhjiin.

Tyttöjen suusta kuultua ennen- ja finaalipelin aikana:
"Tulin voittamaan, en anna svedujen olla tiellä"
"Jos menen vielä kentälle, tapan ne kaikki"
"Onko noi tuomarit sokeita vai pelkästään idiootteja?"

Eli voitontahtoa riittää siinä määrin, että ensi kaudella kun tuolla järjestetään kunnon turnaus myös meidän ikäluokalle, niin haetaan hiukan komeampi pokaali. Finaalin hävinnytkin siis sai pokaalin muistoksi ja mitalit kaulaan, mikä saikin suut hieman parempaan hymyyn viimeistään siinä vaiheessa kun matkustettiin tyhjin käsin jääneiden poikien kanssa samalla bussilla kohti satamaa.


S
Coach

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Safe International

Fat Pipe

Neste Oil

ForSport

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy