Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2-SM JATKUU TAHMEANA
La 02.12.2017 klo 19:53

Ei ole lohkon täyden peliajan pelit lähteneet sujumaan kuin Strömsössä… Ensin kaksi peräkkäistä kotitappiota, joista jälkimmäinen oli siinä määrin synkkä, ettei raporttiakaan voinut kirjoittaa omaa tai muiden mieltä pahoittamatta.
Nyt siis kahden synkän kotipelin jälkeen lähdettiin kohti Espoota kohti intiaanien leiriä, josta tietenkin voitto kotijoukkue Westend Indiansista oli tavoitteena. Peli-ilme oli alusta lähtien parempi kuin näissä kahdessa kotipelissä. Ensimmäinen erä väännettiin varsin tasaisissa merkeissä ja erätauolle mentiin maalittomalla tasapelillä. Toista erää ehdittiin pelata lähes puoliväliin, ennen kuin inkkarit iski ottelun avausmaalin. Tästä vain reilu minuutti eteenpäin ja Mikael Riskin viivaruoska puhui ja päästiin nopeasti tasoihin.
Tämän jälkeen vääntö jatkui tasaisena, kunnes inkkarit nopeasti karkasi 2-1 johtoon ja varsin pian oman heikon yv suorituksen johdosta vielä AV osumalla 3-1 johtoon. Vain 3 sekuntia ennen summeria Juho toi meidät vielä maalin päähän. Toiselle erätauolle siis 3-2 takaa-ajo asemassa. Kolmas erä jatkui varsin tasaisena, mutta taas tänään vastustajalla oli se vaadittava halu viedä tilanteet loppuun, jonka avulla karkasivat 5-2 johtoon. Eetu toi meidät vielä ylivoimalla 5-3 tilanteeseen, mutta loppuun asti eivät tänään panokset riittäneet.
Kokonaisuutena kuitenkin peli-ilme on selvästi parantunut, nyt oli jo nähtävissä sitä aiemmin tuttua kurinalaisuuttakin. Ottelut ovat tiukkoja ja paljon peleistä ratkaistaan poikien korvien välissä. Synkät kotipelit ovat tehneet jälkensä itseluottamukseen, joka nyt toivottavasti alkaa sieltä taas löytyä, merkkejä siitä ainakin on. Parantamista löytyy ainakin joukkueelle pelaamisessa, varsin vapaasti saivat inkkarit viimeiset pari maalia tehdä, kun taas toisessa päässä peitolle mentiin mustelmia miettimättä. Pienet asiat ratkaisevat ja taas tänäänkin pari kertaa ylärimaa kilkuteltiin, mutta se vaan ei riitä.
Pojat osaavat pelata ja toivotaan, että C1-kilpasarjan pelien voitoista jatkossakin saadaan positiivinen energia siirrettyä myös SM kentille ja päästään taas pian pelaamaan omilla vahvuuksilla ja yhtenäisenä joukkueena. Ensi viikonloppu on osaltamme taukoa SM peleistä ja fiilistä päästään hakemaan Valkeakoskelta C1 kilpasarjan merkeissä.
Seuraavat SM pelit pelataan taas Maijamäessä, joista ensimmäinen la 16.12, jota voitaneen kutsua ”Naantalin salibandyn super lauantaiksi”, kun ensin parketin lämmittää edari kovalla 2 divarin kärkikamppailuihin kuuluvalla ottelulla Wirmoa vastaan. Tuon ottelun jälkeen klo 17.30 pelaamme ottelun pohjoisen poikia vastaan, kun lohkokärki OLS Oulusta tulee tutustumaan Maijamäkeen. Homma jatkuu heti su 17.12 klo 11.00 ottelulla toista oululaisjoukkuetta, SBT Merikoskea, vastaan. Itsellämme kova usko osaamiseen ja sitkeään tekemiseen on ja toivotaan, että myös naantalilainen salibandyväki tulisi runsain joukoin paikalle kannustamaan ja katsomaan miten palloa pohjoisessa pelataan, turhan usein ei näitä Oulun joukkueita kuitenkaan Naantalissa nähdä.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Turun Osuuskauppa

HPP-Tekniikka Oy

ForSport

Naantalin Kylpylä

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy