Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB NAANTALIN SUOMI 100 -LAHJA: LAINE PALAA LIIGAAN
Ma 04.12.2017 klo 18:15

SB Naantalin eräänlainen Suomi 100 -lahja salibandylle - tarkemmin TPS Salibandylle: täksi kaudeksi kasvattajaseuraansa SB Naantaliin palannut Ville Laine siirtyy loppukaudeksi takaisin TPS:n liigamiehistöön. Asia sovittiin seurojen välillä myönteisessä kaverille kanssa -hengessä käytyjen keskustelujen jälkeen.
Ville kommentoi siirron taustoja seuraavasti:

"Vaikka olen ollut todella tyytyväinen aikaani SB Naantalissa, mutta oma polte pelata vielä liigassa oli kova. Myös tepsin puolelta oli kiinnostusta ja opiskelujen tilanne mahdollisti lajiin panostamisen, joten halusin ottaa itsestäni urheilijana vielä kaiken irti.

Sain hyvin vastuuta Naantalissa ja pystyin mielestäni viemään juuri pallollista peliäni tätä kautta eteenpäin. Liigassa toki peli on hieman erilaista mitä kakkosdivisioonassa ja virheiden välttäminen ja viisikon yhteispeli korostuu. Toivon kuitenkin, että pystyn jatkamaan hyvää pallollista tekemistä myös tepsissä. Tietenkään hyppy sarjatasojen välillä ei tapahdu itsestään vaan edessä on paljon työntekoa.

Haluan kiittää SB Naantalia alkukaudesta ja hyvin hoidetuista asioista pelaamisen ympärillä sekä toivottaa isot tsempit loppukauteen!"

Edustuksen pistepörssiä johtava Laine on ollut joukkueessa kantavia voimia sekä pelillisesti että osaksi muunkin tekemisen suhteen. Nyt onkin muilla pelaajilla tilaisuus ottaa suurempaa roolia joukkueen viemisessä hyvin käynnistyneen kauden loppuun asti.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Tata Steel

ForSport

Naantalin Rakennuspuu Oy

Fat Pipe

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy