Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2-SM KOTIPELIAVAUS PÄÄTTYI TAPPIOON
La 18.11.2017 klo 21:27

Kyseessä oli kaikin puolin erilainen pelitapahtuma kuin mihin joukkue on tottunut. Alun juhlallisuudet ja todella runsas yleisö loivat hienot puitteet kauden ensimmäiseen kotiotteluun. Kyseessä oli myös ensimmäinen ”täyspitkä” peli.


Peli lähti kaupunginjohtajan puhalluksesta hienosti käyntiin ja heti päästiin pallolle. Muutama paikkakin saatiin luotua, mutta maaliin pallo ei vain pomppinut. Vastassa oli nyt äkkiseltään katsottuna toisenlainen TPS kuin alkukaudella on nähty. Kuten aiemmassa raportissa sanottiin, TPS on vaarallinen joukkue, joka on täynnä taitavia poikia. Alkukaudella, näin ulkopuolisen silmin, on TPS:n pelissä pelattu enemmän nimelle selässä kuin rinnassa, nyt oli toisin. Mukaan oli tuotu aktiiviset kannattajat ja nyt TPS pelasi joukkueena ja hyvin pelasikin.

Ensimmäinen erä eteni hieman yli puolivälin tasaisissa merkeissä, kunnes TPS rankaisi heti ensimmäisellä ylivoimallaan tilanteeksi 0-1. Tämän jälkeen meille tarjottiin vielä paikkoja rangaistuslaukauksen ja jäähyjen myötä, mutta näitä ei tänään osattu käyttää ja TPS pelasi alivoimansa aktiivisesti ja hyvin. Vielä erän kahden viimeisen minuutin aikana TPS nakutteli 2 maalia ja näin erätauolle mentiin 0-3 tappioasemassa.

Erätauon jälkeen peli alkoi karmealla tavalla, omassa päässä tehtiin virheitä ja liike oli heikkoa. TPS sen sijaan oli erätauolla saanut energiansa kohdalleen ja selvästi tahtoi enemmän palloa ja voitti kaksinkamppailut poikkeuksetta, tästä kaikesta lopputuloksena se, että reilun puolentunnin pelin kohdalla olivat kovin tutut ( vrt. viime viikonlopun Classic peli) 0-7 lukemat. Tässä vaiheessa ei valmennuksella paljon vaihtoehtoja joukkueen herättelyyn ollut ja koko alkukauden maalissa hienosti joukkuetta kannatellut Vili päästettiin kärsimyksistä ja Konsta siirtyi tolppien väliin. Heti tämän jälkeen saatiinkiin avausmaali ja Maijamäen yleisö pääsi ensimmäisen kerran nauttimaan turkulaisveljesten klassikkoesityksestä joukkueen maalilaulun myötä. Loppuerä oli hieman tasaisempaa ja nyt hieman vauhtiakin saatiin, erän päättyessä lukemat tylyt 3-9.

Erätauolla poikiin koitettiin valaa uskoa omaan tekemiseen ja positiivisuuden kautta tekemiseen. Tehokkaassa peliajassa kuitenkin yksi erä vastaa ainakin puolikasta turnausmuotoista peliä, joten aikaa kyllä riittää. Kolmanteen erään lähdettiin paremmin hereillä kuin tuohon karmaisevaan kakkoserään.

Kolmannessa erässä päästiin paikoille paremmin ja hieman tuuriakin oli, kun maalin takaakin yksi sisään saatiin. Ylivoimalla ei onnistuttu, kiitos yläriman ja TPS:n maalinsuulla varmasti yhden koko kauden hienomman torjunnan esittäneen TPS vahti Lenni Aallon.

Ottelun lopussa taululla seisoivat lukemat 8-13 TPS:lle. Voisi ajatella, että jos ottelussa pystyy kahdeksan maalia tekemään, niin kyllä sillä pitäisi pystyä voittamaan. Nyt oman pään suhmurointi koitui kohtaloksi, kuten Classic pelissäkin. Joukkue on kuitenkin kykenevä voittamaan koviakin pelejä, kuten on jo nähty. Nyt on harjoittelut täydellä peliajalla harjoiteltu ja tästä on hyvä lähteä voittoja hakemaan.

Erityinen kiitos paikalla olleelle yleisölle, hallin hyvä tunnelma toi lisää tsemppiä hetkillä, jolloin pohjamudissa oltiin ja osaltaan auttoi siihen, että loppuun asti lähes toivottomassa tilanteessa jaksettiin yrittää. Toivotaan, että myös yleisö sai jotain ottelusta ja löytää tiensä jatkossakin kotipeleihin, nautitaan nyt tästä, kun saadaan ikäluokan muitakin huippujoukkeita Naantalissa nähdä. Seuraava tilaisuus tähän on tulevana lauantaina 25.11 klo 13.00 , kun lohkon kärkipaikalla oleva Oilers NG Espoosta saapuu nauttimaan parkettilattian tarjoamista mahdollisuuksista.

Tästä linkistä voit katsoa Janne Huuhtasen ottelukuvat


Mikko L
kuva Janne Huuhtanen

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Rakennuspuu Oy

Turun Osuuskauppa

Minisun

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Kirvestyö Kelahaara

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy