Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2-SM SARJAN TURNAUSMUOTOISET PELIT TULIVAT PÄÄTÖKSEEN
Su 12.11.2017 klo 21:17

Isänpäivää lähdettiin viettämään Tampereen upouudelle AutoCenter Areenalle, olosuhteisiin, joista monissa paikoin voidaan vain haaveilla.

Ensimmäiseen peliin vastaan tuli kotijoukkue KooVee, jonka olimme viimeksi kohdanneet viime kaudella Eliittisarjan loppuhuipennuksessa. Tällöin KooVee vei voiton. SM-sarjassa Kooveen sijoitus ennen tätä päivää oli sarjan hännillä. Tosin KooVeen peleihin tarkemmin tutustumalla voi huomata, että kovin niukalla marginaalilla ovat pelinsä hävinneet ja pelanneet tasurin yhden sarjan ennakkosuosikeista, Oilers NG:n kanssa. Huoli oli kova siitä, että pojat tuijottavat sarjataulukkoa ja lähtevät ”takki auki” otteluun.

Ottelun viisi ensimmäistä minuuttia oltiinkin hyvin pelillä, mutta sitten tapahtui taas selkeä pudotus omalta tasolta ja KooVee otti kuskin paikan. KooVee hallitsi peliä ja osin ne kuuluisat salibandyjumalatkin olivat puolellamme, ettei tilanne ollut enempää kuin 3-1 KooVeen eduksi päätöserään lähdettäessä. Vielä ajassa 35:48 KooVee kasvatti johtonsa 4-1:teen. Vajaa minuutti tuosta joukkueen kuopus Luukas Sahlstedt täräytti 4-2 kavennuksen. Valmennus oli hereillä ja rauhoitti tilanteen ottamalla tähän aikalisän. Tämän jälkeen peli saatiin enemmän kääntymään meille. Ensin pistekurko Tuomas Taskinen toi meidät enää maalin päähän ylivoimamaalillaan. Tästä saatiin henki päälle ja alle minuutissa päästiin ensin rinnalle ja sitten ohi. Hienoa on, että maalintekoon saatiin hieman leveyttä, kun kuukausien sairaslistalla oleilun jälkeen myös Ville Renfors pääsi pisteille. Sama mies viimeisteli vielä loppunumeroiksi 4-6 ja isänpäivälahja oli siinä. Pelejä voisi tietenkin pelata alusta asti, eikä aina lähteä 3 maalin takaa-ajo asemasta, mutta käyhän se näinkin.

Viimeisenä turnausvastustajana kehään asteli Tampereen Classic, joka johtaa sarjaa pientä kauneusvirhettä ( = yksi tasuri) lukuunottamatta, puhtaalla pelillä. Pelin alku oli hirveää katsottavaa. Classic on huippujoukkue, jonka liike ja henkilökohtaiset taidot ovat valtakunnan kärkeä. Pojat lähtivät peliin nöyristellen ja Classicin tasoinen joukkue kyllä osaa tällaisen haahuilun häpeilemättä hyväkseen käyttää. Ensimmäisen erän päätteeksi taululla olivat tylyt 0-7 lukemat Classicille. Valmennukselle taas hatun nosto uskosta omaan tekemiseen ja tämän uskon siirtämisestä poikiin. Toiseen erään lähdettiin siitä, että nöyristelyt on nöyristelty ja ainakin kaadutaan saappaat jalassa, jos kaaduttava on. Niin vain lähti Naantalin dieselikin käyntiin ja tarkan oman pään pelaamisen kautta lähdettiin vastaiskuista iskemään. Toinen erä meille 5-2 ja tilanne kolmanteen erään lähdettäessä 5-9. Sama tekemisen asenne saatiin jatkumaan kolmanteen erään, mutta mäkilähtö 0-7 tilanteesta oli jopa naantalilaiselle dieselille liian jyrkkä ja pelistä 6-10 tappio. Selvää on, ettei kenellekään, kaikkein viimeksi Classicin tasoiselle joukkueelle, voi antaa tuollaista etumatkaa. Kuitenkin huomioitavaa on myös se, että viimeiset kaksi erää Naantalille 6-3, joka toivottavasti antaa myös pojille uskoa tulevaan.

Alkukausi on ainakin ollut kasvattava kokemus siitä, että pelit voitetaan pelaamalla. Kuten jo aiemmissa raporteissa on todettu, sarjassa on kaikki mahdollista molempiin suuntiin.
Tästä on hyvä suunnata katseet eteenpäin. Ensimmäisenä etappina on tulevana lauantaina 18.11 klo 11.00 Maijamäessä alkava ensimmäinen yksittäinen oman lohkon sisäinen peli. Vastaan tulee TPS, joka on aina vaarallinen vastustaja. TPS:n alkukausi ei varmasti anna koko kuvaa joukkueen kyvystä. Kyseessä on ensimmäinen SB Naantalin omien poikajuniorien SM-sarjan ottelu. Lisäjännitettä peliin tuo tietenkin juuri paikallisvastustaja, jonka riveistä löytyy myös useampi naantalilaispoika. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä tuohon ainutkertaiseen ottelutapahtumaan ja tehdään siitä kovan työn tehneelle joukkueelle ikimuistoinen.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Safe International

Naantalin Energia

ForSport

Naantalin Kylpylä

Minihinta

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy