Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUDEN VAUHDIKKAIN PELI TUOTTI NOLLA PISTETTÄ
La 11.11.2017 klo 22:55

SB Naantalin ja IBK Medan välisessä sarjan kärkipään ottelussa pidettiin vauhtia alusta loppuun. Maaleja viimeisteltiin 15 kpl ja tilanteita oli ainakin toiseen 15 maaliin. Tilanteensa paremmin rakentanut ja viimeistellyt Meda vei pisteet lopuksi Saloon 6-9 voitolla.

Ottelun käsikirjoitus oli suunnilleen sama alusta loppuun. Meda tapansa mukaan karvasi korkealta pakottaen tummansiniset nopeasti nostamaan hyökkäyksensä ja yrittämään ratkaisua. Myös Meda pallon saadessaan tuli ripeästi ylös pääosin pitkillä syötöillä, sillä myös naantalilaiset antoivat kunnolla painetta karvauksessaan. Vauhtia ja hieman havajipallo meiningillä mentiin valtaosa pelistä.Kädestä kiinni pitäminen yleensä mielletään myönteiseksi eleeksi, mutta tästä oli tuloksena rangaistuslaukaus

Viivin rankkarin juutuubi-videon voit katsoa tästä linkistä

Ensierä oli 2-2 lukemien mukaisesti oikeasti tasainen. Toisessa Medan pallollinen hallintataito alkoi näkyä ja parin maalin johtoasema 6-4 oli peliä vastaava. Kolmannessa SB Naantali sai taas otetta taas pelistä, mutta ei pystynyt ottamaan Medaa kokonaan pihteihinsä samalla tavalla kuin Ruoskan viikkoa aikaisemmin. Meda pystyikin vastaamaan tummansinisten kiriin ja viimeistelemään erän puolivälissä kaksi ratkaisevaa maalia. Loppunumerot 6-9 IBK Meda teki tyhjiin.

Molemmilla joukkueilla oli tuhottomasti tekopaikkoja, mutta viimeistely oli enemmän satunnaista kuin kliinisen tehokasta. Tästäkään vaparista ei saada edes kunnon laukausta aikaiseksi.

Tilastot liiton tulospalvelussa

Joukkueiden parhaina palkittiin IBK Medasta hattutemppuun yltänyt Juuso Forsman ja SB Naantalista kauden avausmaalinsa viimeistellyt Jani Loponen.

Janne Huuhtasen ottelukuvat näet tästä linkistä

Ottelu oli vauhdikas ja oman lisäilmeensä varsin sekavaan ja pomppuiseen tilanteiden vaihteluun antoi Maijamäen puuparketti. Löytyisikö ratkaisu tähän ongelmaan TÄÄLTÄ?

Etsivä löytää linkistä mm. tällaisen näkymän:Seuraava kotiottelu on muuten vasta joulukuussa ja silloinkin poikkeuksellisesti sunnuntaina. 10.12. Maijamäen parketille saapuu SC Wolves Paraisilta.


Arto A., kuvat Janne H., Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Turun Osuuskauppa

RTV

Minihinta

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy