Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

RUOSKA VAIKENI KOLMANNESSA ERÄSSÄ
La 04.11.2017 klo 22:15

Kahden tasavahvan joukkueen kohtaamisessa pelattiin kaksi erää hyvin tasaisissa merkeissä sekä tapahtumien että numeroiden valossa. Kolmannessa erässä kentälle tuli vain yksi tummansininen joukkue (oikein - se toinen pelasi punaisissa) ja piti pisteet kotiluolassaan voittamalla päätöserän murskaavasti 4-0 ja ottelun 8-4.

SB Naantali on viime kausina ollut Ruoskaa vastaan hieman alakynnessä. Tämän päivän ottelun alussa molemmat esittivät hyvää salibandyä. Peli aaltoili tasaisena päästä toiseen, vaarallisiakin tilanteita nähtiin, jos ei aivan liukuhihnalta, niin useita kuitenkin. Maalejakin syntyi tasatahtiin. Osa oli tekomaaleja, osa hyvän yrityksen tuloksia. Pelissä oli tapahtumia ja yritystä. Rangaistuksia ei liiemmin jaeltu vaikka niitä toistuvasti tuomareilta aneltiin - lähinnä vastustajalle.

Lenkillä on ollut hyvä putki rakenteilla - yksi maali per kuukausi sarjapeleissä. Tässä syntyy marraskuun ensimmäinen maali. Sääli, että hyvä putki meni poikki, kun piti tehdä tänään samaan peliin toinenkin häkki. Huomionarvoista kuvassa on maalin tekijän (17) ja syöttäjän (71) sijainti suhteessa puolustavan joukkueen pelaajiin.

Kummallakaan ei ollut selkeää yliotetta toiseen kahden ensimmäisen erän aikana. Edes tummansinisten alivoiman aikana Ruoska ei pystynyt rakentamaan laadukkaita tekopaikkoja.

Kolmas erä olikin sitten eri tarina, kun kotijoukkue tukehdutti punaisten hyökkäyspelin totaalisesti ja iski tarvittavat maalit terävistä hyökkäyksistä. Tässä vaiheessa peliä Ruoska oli yllättävän aneeminen verrattuna siihen mitä se on aikaisemmin pystynyt esittämään. Tummansinisten 8-4 voitto oli ansaittu ja perustui koko joukkueen hyvään työmoraaliin ja tekemiseen.


Nygi naulaa viimeisen naulan Ruoskan arkkuun. Kuvaan ei muilta kiireiltään ehtinyt yhtään puolustajaa.

Liiton tilastot tulospalvelussa

Janne Huuhtasen ottelukuvat löytyvät täältä

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Ruoskasta Ville Mäkelä ja SB Naantalista Joona Valmunen.
Vahvan pelin päätteeksi parhaan pelaajan palkinto Joona Valmuselle. Tehot 1+1 ja pakkina tutun takuuvarmaa pallollista peliä.

Viikon kuluttua jatkuu sarja kärkipään ottelulla, kun tummansiniset saavat vieraakseen IBK Medan Salosta. Kyseessä on silloin sarjan kakkos ja kolmos paikoilla olevien joukkueiden kohtaaminen. Kannattaa tulla katsomaan!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Vakka-Suomen Sanomat

Turun Lukko

Euromaster

HPP-Tekniikka Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy