Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2 SM SARJA JATKUI TAPPIOLLISELLA KIERROKSELLA
Ma 16.10.2017 klo 20:10

Lauantaina pelattiin ympäri Suomen C2 poikien SM- sarjan toinen turnausmuotoinen kierros, omat pelimme pelattiin lähes kotihallissa eli Leaf areenalla.

Ennakkoon odotukset olivat positiivisen odottavat. Ensimmäisenä vastaan asettui SB Pelicans Lahdesta. Olimme kohdanneet Pelicansin SM karsintoihin valmistavan Vierumäen leirin yhteydessä, tuo ottelu päättyi tappioon ja nyt oli revanssin paikka. Pelicans oli valmennuksen puolelta scoutattu tarkkaan, kiitos siitä You Tube streameille.

Ottelu alkoikin hienosti, kun Tuomas pääsi jo alle minuutin pelin jälkeen iskemään meidät 1-0 johtoon. Mutta tämän pelin osalta voinee sanoa, että siihen se sitten jäikin. Mitään pois Pelicansilta ottamatta on todettava, että oma peli oli kuritonta ja viime viikonlopun kova maalien viimeistely prosenttikin oli vain kaukainen muisto kuin auringon paiste Suomen syksyssä. Pelicans puolusti tiivisti ja viimeisenä lukkona oli todella varmasti ja eleettömästi pelaava maalivahti. Oma puolustuksemme ei taas vastaavaan suoritukseen pystynyt ja Pelicans pääsi viimeistelemään maalinsa hyviltä paikoilta. Lopputuloksena 1-4 tappio.

Karhut oli jo aamupelissä kaatanut rakkaan naapurimme, TPS:n ja tuli meidänkin peliimme hyvällä jalalla. Ensimmäiseen peliin verrattuna peli-ilmeemme oli jo parempi ja asioita tehtiin sovitulla tavalla. Oman pään pelaamisessa oli taas nähtävissä tiettyä nöyristelyä ja kovuuden puutetta, Karhujen rynniessä kohti maalia Sata-Kuntalaisella röyhkeydellä. Myös karhujen maalivahti oli todella vireessä ja torjui kaikki maalin saavuttaneet pelitilannelaukaukset.
Ainoan maalimme viimeisteli, kukas muukaan, kuin Tuomas rangaistuslaukauksesta.
Pisteet 3-1 voiton myötä matkasivat Poriin.

Samalla tuli seurattua muita kierroksen pelejä ja jo nyt voi todeta, että sarja on todella tiukka, tätä kirjoitettaessa ei tällä kierroksella yksikään peli ollut päättynyt yli 3 maalin erolla, joka salibandyssä on kohtuu pieni ero. Yllättävän paljon on pelattu ristiin, tätä kirjoitettaessa ei vielä kukaan 4 peliä pelanneista ollut ottanut täyttä 8 pistettä. Classicilla enää ainoana joukkueena tähän mahdollisuus. Tämä kertoo vain siitä, että yhtään helppoa peliä ei sarjassa ole ja kaikki ovat myös voitettavissa. Mielenkiintoinen kausi tulossa, joka osaltamme jatkuu kotimaanmatkailun merkeissä Mikkelissä 29.10, jolloin vastaan tulevat Happee Jyväskylästä ja Hatsina Mikkelistä.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Safe International

Turun Osuuskauppa

Osuuspankki

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy