Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

YHDEN PISTEEN TAPPIO
La 14.10.2017 klo 23:20

SB Naantali hävisi ottelun ja sai yhden pisteen. Karhukopla voitti ottelun ja sai kaksi pistettä. Tällaista uusi salibandymatematiikka on tänä päivänä kun jatkoajan ja rankkareiden jälkeen etsitään voittajaa. 6-7 olivat lukemat loppuunasti taistelleiden säkyläläisten hyväksi.

Ottelun alku meni vahvasti naantalilaisten piirustusten mukaan. Palloa pidettiin hyvin ja saatiin nostettua vaarallisesti ylöspäin - tuloksena johtomaali. Vaikka Karhukopla pelasi vauhdikkaasti, niin tehoja ei ollut. Sitä enemmän lauloi boksin ovi ja tummansiniset kasvattivat johtoaan kahdella yv-maalilla. Loppuerä mentiin jo tasaisemmissa merkeissä Kakon saadessa pelistä paremmin kiinni. Erä silti 4-1 tummansinisille.

Toinen erä mentiin kokonaisuudessaan varsin tasaisissa merkeissä vaikka hallintajaksoja oli molemmilla. Vieraat nostivat karvaustaan ja tummansinisillä alkoi olla vaikeuksia nostaa hyökkäyksiään. Erän alussa myös pallo viihtyi enimmäkseen säkyläläisten lavoissa ja kotijoukkueen veskari oli täystyöllistetty. Mutta niin vain puolustavassa roolissa ollut kotijoukkue lisäsi johtoaan jo neljään maaliin. KaKo saikin lukuisista paikoista huolimatta omat maalinsa vasta erän loppupuoliskolla peräkkäisissä hyökkäyksissä, mutta kahden maalin Veikkolainen lisäsi johdon vielä kolmeen maaliin. Erä 2-2.Tästä alkaa KaKon takaa-ajo pelimiesten kympillä. Maalintekijän sininen lapa oikealla reunassa.

Kolmas erä oli ulkoisesti tasainen, kun 19 ensimmäisen minuutin aikana vain KaKo sai yhden maalin aikaiseksi. Toki vierailla oli hyökkäyksissään enemmän yritystä, rakentavaa pelaamista, juoksuvoimaa ja taisteluhenkeä kuin vain johtoaan turvaavalla kotijengillä. Niinpä yritys toi tulosta kun viimeisen minuutin aikana ilman maalivahtia pelaten Karhukopla pystyi kahdesti toimittamaan pallon verkkoon. Erä 0-3 vieraille.

Jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua maalien muodossa vaikka KaKo pääsi pelaamaan ylivoimallakin kaksi minuuttia. Jatkoaikaa seuranneissa rangaistuslaukauskisassa ratkaisu löytyi neljännestä parista, jossa KaKon vetäjä onnistui, mutta kotijoukkueen ei.

Ottelun tilastot

Tappio mikä tappio vaikka säälipiste hyvästä yrityksestä saatiinkin. Nyt pitää hengähtää hetki ja parantaa sairastuvan asukkaat kaukalokelpoisiksi. Tänäänkin kolmoskentässä ensikasteen aikuisten peleistä sai vielä 16-vuotias Joonas Salo.

Joukkueiden parhaina palkittiin vieraista Kalle Seppälä ja tummansinisistä Ville Veikkolainen. Seuraava kotimatsi pelataan 4. marraskuuta. Vastustaja tulee Paimiosta eli Ruoska.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Sormat

Minisun

Tata Steel

Safe International

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy