Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

C2-POIKIEN SM-SARJA KÄYNNISTYI
Ma 09.10.2017 klo 15:34

C2 sarjan SM pelataan kahdessa 8 joukkueen lohkossa. Ensin pelataan yksikertainen sarja turnausmuotoisesti toisen lohkon joukkueita vastaan. Näiden turnausmuotoisten pelien jälkeen käynnistyvät lohkon sisäiset yksittäiset ottelut, joita pelataan yksi kotona ja yksi vieraissa.

SB Naantalin osalta SM-sarja käynnistyi Campo Centerissä Vantaalla. Vastassa heti alkuun kaksi pääkaupunkiseudun joukkuetta Tikkurilan Tiikerit Vantaalta ja salibandy ”jättiläinen” EräViikingit Helsingistä. Molemmat selvittivät tiensä SM-sarjaan puhtaalla pelillä suoraan ensimmäiseltä karsintakierrokselta.

Ensin vastaan asettui Tiikerit. Pelin alussa pojilla oli selvästi hieman tavallista enemmän jännitystä ja mailaa puristettiin turhankin lujaa, ehkäpä tästä johtuen Tiikerit siirtyi jo minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon. Pikkuhiljaa oma peli saatiin hyvin käyntiin ja 1. erän jälkeen peli oli 2-3 meidän eduksemme. Toinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja tilanne kolmanteen erään lähtiessä oli meille 4-5. Kolmannessa erässä jäähyt rikkoivat peliä puolin ja toisin. Meille nuo alivoimat, ylivoimat ja tasavajaat tuntuivat tällä kertaa sopivan ja viimeisessä erässä saatiinkiin loppulukemiksi taululle 4-10 ja seurahistorian ensimmäisestä poikajunnujen SM pelistä pisteet kotiin. Mikä hienointa koko peli pelattiin läpi täydellä kolmella kentällä ja joka jannu pysyi vauhdissa mukana.

Päivän toinen vastustaja oli pääkaupunkiseudun fuusioseura EräViikingit.
Taas oli ottelun alussa hieman jännitystä ja peli pyöri omassa päässä, jossa Vili piti maalinsuulla joukkuetta pelissä mukana. Itse päästiin vain muutaman kerran kunnon paikoille, mutta näistä viimeistely onnistukin sitten kovalla prosentilla. Torjuntoja Vilille 1. erässä 10 ja ErVi:lle 2, mutta maalit kuitenkin meille 3-1.
Toiseen erään siirtyessä tuli kuitenkin olo, että nyt on ”petoa” ärsytetty ja oman pään myllytys vain paheni ja kolmanteen erään lähdettiinkiin jo 4-7 tappioasemasta. Kolmannesta erästä ei mitään erityistä jälkipolville kerrottavaa jäänyt ja pisteet matkasivat oikeutetusti 5-10 voiton myötä Helsinkiin.

Kokonaisuutena joukkue on mennyt harppauksin eteenpäin ja harjoituspeleissä hieman vaikeaa ollut maalintekokin onnistui hyvin ja paikat käytettiin tehokkaasti. Vielä riittää hiottavaa monissa asioissa, mutta joukkueen hyvällä asenteella ja harjoitusmotivaatiolla paljon lisää voidaan vielä kauden kuluessa odottaa.


Mikko L

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Mäkinen

Vakka-Suomen Sanomat

RTV

Euromaster

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy