Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

A-POIKIEN KAUSI AVATTU
To 05.10.2017 klo 18:00

A-pojat kohtasivat tämän kauden ensimmäisissä virallisissa peleissä SBS Wirmon ja FBC Turun Salossa. Ensiksi mainitun A-pojat onnistuivat kaatamaan upeasti numeroin 1-6, mutta BeeCee osoittautui tällä kertaa liian kovaksi vastukseksi kaataen A-pojat numeroin 5-8.

Ensimmäisestä ottelusta odotettiin hikistä iltapuhdetta, mutta kapealla rosterilla pelannut A-pojat näytti Mynämäkeläisille vaikean ensimmäisen erän jälkeen kaapin paikan. A-pojat hallitsivat kentän tapahtumia lähes koko pelin ajan, ja vähäisetkin Mynämäkeläisten yritykset tyrehtyivät varmoja otteita esittäneeseen Eetu Mäkiahoon. Vireessä oli myös kakkoskenttä, joka osoitti kovuutensa lyömällä kaikki A-poikien osumat: Veeti Anttila iski hattutempun ja puolustuspään tehomiehenä hääri Antton Gustafsson joka iski tehot 2+1.

"Vahva alku pojilta sarjaan. Kun lyhyessä pelissä voitetaan viidellä maalilla, niin ei voi olla kovin pettynyt. Kääntöpeli ja puolustaminen sujuivat aika hyvin, hitaissa lähdöissä oli vielä hieman petrattavaa. Kakkosvitja pelasi erittäin hyvin, niin kuin koko päivänä." kommentoi valmentaja Huuhtanen.

Päivän toisesta ottelusta FBC Turkua vastaan ei latausta puuttunut, kun ensimmäisen ottelun yllättäen hävinnyt vastustaja kohtasi sarjan piikkipaikkaa havittelevan A-pojat. Ensimmäiset kaksi erää mentiin erittäin tasaisissa merkeissä, ja viimeiselle erätauolle siirryttiin BeeCeen johtaessa 3-4. A-poikien maaleista vastasivat hyviä otteita jatkanut Antton Gustafsson ja kaksi uunia pamauttanut Joonas Salo. Kolmannessa erässä loukkaantumiset, raskas turnaus ja kapea rosteri alkoivat selvästi vaikuttaa, ja jalka ei liikkunut enää samaan malliin kuin aikaisemmissa erissä, ja niin BeeCee meni menojaan tehden 4 maalia päätöserään.

"Puoli peliä hyvää tekemistä. Kaaduttiin kyllä omiin virheisiin, vastustaja teki kaikki maalinsa aivan meidän maalin edestä tai huonosta blokista. Väsymyksen iskiessä meidän merkkauspeli lopetti täysin toimimisen. Otettiin jo 4-2 tilanteessa toisen erän lopulla aikalisä ja heräteltiin joukkuetta, ja onnistuttiinkin nostamaan tasoa vielä toisen erän lopussa. Kolmannessa erässä ei vain jalka enää riittänyt. Vahvasti liikkunut ja kolmella kentällä pelannut Beecee oli tällä kertaa parempi. Marraskuun pimenevänä iltana saadaan sitten Maskussa hakea revanssia." kertoi valmentaja Heino.

A-poikien pelit jatkuvat 22.10 kotiturnauksella Maijamäessä, jossa vastaan asettuu HFT ja SBS Masku. Tervetuloa kannustamaan!


Jarkko Huuhtanen
Valmentaja

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

ForSport

Vakuutusyhtiö IF

Turun Osuuskauppa

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy