Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

PAIKALLISKAMPPAILU SBN-TVV MAIJAMÄESSÄ LAUANTAINA
Ke 04.10.2017 klo 20:40

Maijamäessä koetaan lauantaina paikalliskamppailun huumaa, kun Edustus saa vierakseen 2D tasolle nousseen TVV:n - virallisesti Turusta, mutta torellisesti myös osaksi Naantalista. Vauhdikkaan ottelun lisäksi tarjolla kaffeeta ja pikkuväelle mehua sekä lisäksi erätauko-ohjelmaa aivan lajin huipulta unohtamatta tunnelmallista elävää taustamusisointia. Tarjonnasta vastaa otteluisäntä LKV Tuomiset Oy.

Viime viikonlopun vajaan rosterin tappio-ottelut taakseen jättämään pyrkivä SB Naantali kohtaa ensimmäistä kertaa tällä tasolla Turun Veto ja Vihellyksen. Pari vuotta sitten Tummansiniset olivat vahvempia keskinäisessä putoamis/nousu-karsintasarjassa.TVV:n vihreässä paidassa pelaa useita Naantalissa säbäoppinsa saanutta pelaajaa, jotka ovat tainneet joskus tummansinistäkin paitaa kantaa. Muutenkin TVV:n ryhmään on päätynyt useita kokeneita pelureita sarjanousun myötä. Mielenkiintoinen taistelu sarjapisteistä siis tiedossa.

Otteluisäntänä toimii LKV Tuomiset Oy, joka tarjoaa katsojille kahvit ja pienemmille mehut. Kaffetta on muuten tarjolla niin kauan kuin sitä riittää... Erätauolla on esiintymisvuorossa eräästä paikallisesta salibandyliigaseurasta pari jokseenkin tunnettua pelaajaa. Jos haluat nähdä taidetta nimeltä "säbärankkari", niin ole paikalla!

Eikä tässä kaikki, takataskussa on vielä jotain muutakin ennen näkemätöntä tai paremminkin kuulematonta fiilistelyä. Älä ole neliö vaan tule matsiin lauantaina klo 14:00!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Fat Pipe Jab

Safe International

Kirvestyö Kelahaara

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy