Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

A-POJAT VALMIINA KAUTEEN
Pe 29.09.2017 klo 18:00

SB-Naantalin A-pojat aloittavat peliurakkansa syyskuun viimeisenä lauantaina 30.9 Salon Hanhivaarassa. Käytännössä viime kauden B-junioreiden pohjalle rakennettu joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja ryhmä onkin vahvasti -99,-00 painotteinen, höystettynä muutamalla kokeneella -98 ja -97 syntyneellä pelaajalla.

Kesä mentiin vahvasti fysiikka edellä, niin laji- kuin oheisharjoittelunkin osalta. Tempo pyrittiin nostamaan maksimiin lajiharjoituksissa, pitkälti pienpelien muodossa. Fysiikkaharjoittelun tavoitteena oli parantaa peruskuntoa ja maksimivoimaa. Uusia tuttavuuksia tehtiin Kuuvuoren rappusten muodossa, ja maitohapot laitettiin liikkeelle perinteisellä Suovuoren pururadalla.

”Asetettiin jätkille tietty vaatimustaso ja vastasivat hyvin huutoon. Oli selkeät sävelet valmennuksen kanssa että halutaan pari ekaa kuukautta mennä fysiikka painoteisesti. Painettiin kunnolla hommia ja uskon että ydinryhmä on henkisesti ja fyysisesti kunnossa kesän jäljiltä” totesi valmentaja Laaksonen

Kesäharjoittelukausi päättyi heinäkuun lopussa järjestettyyn kaksipäiväiseen pelitapaleiriin, jossa aloitettiin valmistautuminen tulevaan kauteen pelillisten asioiden merkeissä. Kahden päivän aikana katsottiin videoita, käytiin läpi kauden tavoitteet, hinkattiin pelitapaa ja valittiin kapteenisto. Leiri päättyi mukavasti keilailun ja sauna-illan merkeissä.

”Alettiin leirin jälkeen keskittymään kunnolla 5vs5 pelaamiseen ja pyrittiin tuomaan reeneihin entistä enemmän pelillisiä elementtejä. Hyvin saatiin pidettyä focus ja tempo, vaikka mentiinkin pienpeli- ja yksilöharjoittelusta taktisempaan suuntaan.” kertoi valmentaja Huuhtanen.

Elo- ja syyskuu mentiin lajipainotteisemmin ja syyskuussa päästiin jo tositoimiin harjoitusotteluiden muodossa. A-pojat kaatoivat HFT:n rangaistuslaukausten jälkeen 4-5, pelasivat tasan FBC Turun kanssa 3-3, ja kärsivät kirvelevän jatkoaika tappion Yrmyille 1-2.

”Lähdettiin kokeilemaan erilaisia juttuja harjoituspeleissä, ja toteuttamaan omaa pelitapaa. Onnistuttiin kohtuu hyvin, etenkin Beecee pelissä jätkät pelasivat isolla halulla ja uskalsivat luottaa sovittuihin juttuihin. Plusmerkkisesti nää harjoituspelit on mennyt, vaikka muutamia mustia hetkiä olikin, mutta ne taas kuuluvatkin harjoituspeleihin. Luottavaisin mielin kyllä lähdetään sarja-avaukseen.” sanoi valmentaja Heino

Joukkue haluaa päästä länsirannikon ylempään jatko-sarjaan, mikä vaatii sijoittumista kolmen parhaan joukkoon alkusarjassa. Pelit alkavat heti kovilla vastuksilla kun vastaan asettuu sarjan ennakkosuosikki FBC Turku ja totutusti fyysinen SBS Wirmo.
”Päästään heti mittamaan oma taso kahta kovaa nippua vastaan. Varmasti tulee tasaväkisiä ja viihdyttäviä vääntöjä. Usko on kova, että saadaan itsestämme kaikki irti vaikka onkin kauden ekat tosipelit.” toteaa valmennus yhteistuumin.

Tervetuloa kannustamaan A-pojat voittoon!


Jarkko Huuhtanen
Valmentaja

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Nordkalk

Mäkinen

Liedon Säästöpankki

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy