Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

M3 ylivoimaisena uuteen kauteen
Ma 04.09.2017 klo 12:00

Tuleva kausi siis käynnistyy lokakuussa kotiturnauksella Maijamäessä. M3 on vahvistunut, mikäli mahdollista, entisestään. Ennestään nopeaan rosteriin on saatu juoksuvoimaa ainakin kottikärryllisen verran lisää. Kun edellisten kausien M3:n pelaajiston juoksunopeus suoralla, 5 metrin kiihdytyksellä oli keskiarvoltaan n. 34km/h, uusimpien mittaustulosten mukaan lukema on alkavalla kaudella 36km/h. Ero saattaa kuulostaa pieneltä, mutta merkittävin ero tulee kestävyydessä. Mikäli GM Jugi unohtaa ottaa vaihtoja parin ensimmäisen erän aikana, osa uusista vahvistuksista liikkuu vielä tuntienkin päästä samaa vauhtia. Kesän treenikausi on mennyt jälleen kerran loisteliaasti, ainoat häiriöt harjoittelussa koettiin Lontoon MM-kisojen aikaan kun osa pelaajista lupautui juoksemaan Boltin vierellä kamera olalla satasen finaalin, mutta kyllä tuli hyvää videota vaikka itse sanonkin. Peliälyn ja varsinkin pelisilmän osalta on menty eteenpäin valtavin harppauksin, eikä vähiten siksi että Jukka näkee nykyään kolmiulotteista kuvaa myös taaksepäin lääkärien poraaman lisäsilmän avulla.


Sisäpiirissä odotamme jännityksellä, missä kilpailussa nähdään ylivoimaisimpia tuloksia tulevalla kaudella. Kaikki urheilulajit tutkittuamme jouduimme toteamaan, että vastaavaa ylivoimaa kuin M3 tulee tulevalla kaudella esittämään, ei tulla näkemään sen enempää jääkiekossa, lentopallossa, koripallossa, futsalissa, kyykässä, mäkihypyssä, alppihiihdossa, väkisinhiihdossa, keppihevosratsastuksessa, eukonkannossa, shakissa, nyrkkeilyssä kuin perspallossakaan.

Politiikantoimituksemme terävin kärki Sauna Timppa sen sijaan epäilee, että yksi setä saattaa olla tulevalla kaudella omassa kilpailussaan lähes yhtä ylivoimainen kuin M3 nelosdivarissa:


Halusitte tai ette, olette lämpimästi tervetulleita taas seuraamaan Naantalilaisen palloilukulttuurin lippulaivan edesottamuksia tulevalla kaudella.

S


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minihinta

HPP-Tekniikka Oy

Naantalin Energia

Naantalin Kylpylä

Tata Steel

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy