Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SB NAANTALIN C2-JUNIORIT SM-SARJAAN
Su 20.08.2017 klo 20:40

SB Naantali C2 juniorit ( 2003 syntyneet eli P03-joukkue) varmistivat paikkansa tämän kauden SM-sarjaan suoraan voittamalla oman karsintalohkonsa kaikki ottelut. Karsintaturnauksessa kaatuivat Kirkkonummen Rangers, KaPa-65 Kalannista ja lopuksi ratkaisevassa ottelussa ÅIF Sipoosta.

Tässä karsintaturnausraportti pitkän kaavan mukaan taustojakin avaten.

Lopullinen valmistautuminen karsintoihin ja tulevaan kauteen alkoi toukokuussa, kun joukkue oli saatu try out jakson jälkeen muodostettua. Joukkueen 22 pojasta 14 on SB Naantalin omia kasvatteja ja 8 poikaa on siirtynyt joukkueeseen muista seuroista. Myös valmennus uudistui, kun vastuuvalmentajana aloitti B-juniorien valmennuksesta joukkueeseemme siirtynyt Timo Tukiainen.

Kesän joukkue harjoitteli, kahta heinäkuun viikkoa lukuun ottamatta, yhdessä ja joukkuehenki alkoi muodostua, samoin kuin uuden valmennuksen mukanaan tuomat pelilliset muutokset.

Harjoituspeleissä voittoja tuli vain yksi, mutta joukkueen kehitys niin pelillisesti kuin hengen osalta on ollut silmiin pistävää. Viimeistään viikkoa ennen karsintoja, kun viimeistelyleirillä Vierumäellä grillattiin makkaraa kaatosateessa varmistui, että henki on hyvä ja pojat ovat ottaneet joukkueen omaksi yhteiseksi asiakseen.
Vaikka on harjoiteltu kovaa ja pelit ovat olleet tiukkoja niin silmiin pistävää on joukkueen hyvä henki ja tekemisen ilo, mailaa ei puristeta liikaa ja mitään ei tehdä hampaat irvessä vaan positiivisuuden kautta.

Nyt sitten itse karsintaturnaukseen. Arpa oli osunut siten, että emme saaneet kotiturnausta vaan jouduimme pelaamisen lisäksi käyttämään energiaa matkustamiseen pelaamisen meille vieraalla kentällä. Lohkossamme oli Kirkkonummi Rangers, Kapa-65 Kalannista sekä ÅIF Sipoosta. Näistä joukkueista ÅIF oli ns. ykköskorin joukkue meidän ollessamme kakkoskorissa.

Karsinta alkoi turnausisäntä Kirkkonummi Rangersiä vastaan. Pojat pelasivat hyvän pelin ja tuloksena oli meille 10-2 voitto. Lauantain toisessa ottelussa vastaan asettui Kapa-65, tästä ottelusta muodostui jo hieman vaikeampi, kuten usein päivän toiset pelit ovat meille olleet. Loppujen lopuksi ensimmäinen päivä saatiin kunnialla päätökseen 4-1 voiton myötä.

Vitsien huononeminen tuntuu olevan suorassa suhteessa rentouteen sekä joukkuehengen muodostumiseen. Ratkaisupeliä edeltävänä iltana Whats App:ssa levinneet vitsit alkoivat olla jo tosi huonoja… Joka siis lupasi hyvää.

Viimeisenä vastaan asettui ÅIF, joka oli voittanut Kirkkonummi Rangersin ja Kapa-65:n suuremmalla maalierolla kuin me. ÅIF on joukkue, joka viime kaudella on pelannut Etelä-Suomen alueella vakuuttavasti ja myös turnausmenestystä liiton sarjojen ulkopuolelta löytyy.

Alusta asti pääsimme hyvin peliin mukaan ja johdimme toisella erätauolla jo 4-1. Vastustaja kuitenkin löysi ylimääräisen vaihteen ja liekö osansa ollut omalla hyvänolontunteella, mutta hetken kuluttua tilanne oli jo 4-4. Tästä nousimme vielä 5-4 johtoon, mutta hetken kuluttua tilanne oli taas 5-5. Viimeisin erän pelinrytmitystä puolin ja toisin sotkivat jäähyt, mutta lopulta ottelun maalikuninkaaksi noussut Lauri vei meidät 6-5 johtoon ajassa 42:56. Viimeiset pari minuuttia olivat pitkiä ja taistelu kovaa, mutta poikien tahto voittaa oli tänään kovempi ja numeroin 6-5 varmistui SB Naantalin seurahistorian ensimmäinen poikajuniorien SM-sarjapaikka.

Nyt on aika nauttia tämän tavoitteen saavuttamisesta. Arjen alettua lähdetään joukkueena miettimään taas seuraavaa tavoitetta ja sitten yhdessä sitä kohti.

Kovia poikia !


Mikko L.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minihinta

Multimediatoimisto Nemedia Oy

Naantalin Apteekki

Vakka-Suomen Sanomat

Minisun

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy