Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

NAISTEN EDUSTUS IV DIVISIOONAAN
Pe 16.06.2017 klo 19:35

SB Naantalissa on ensi kaudessa naisten edustusjoukkue! Naantalissa ei ole muutamaan vuoteen ollut naisten joukkuetta, mutta viime kauden aikana kävi ilmi että sellaiselle on kysyntää sekä omien B ikäisten nuorten keskuudessa että jo aikuiseksi ehtineitten ja opiskelun / työn / perheen vuoksi aiemmin urallaan ajallisia haasteita kohdanneiden naisten keskuudessa. Joukkueeseen kerättiin pelaajia kevään aikana ja huhtikuun lopun perustamiskokoukseen mennessä kiinnostuneita pelaajia olikin kertynyt jo reilun kolmen kentällisen verran.

Joukkueessa tulee pelaamaan ensi kaudella mm. Matleena Malkki, Janica Salmi, Nea Kankare, Aura Sandberg, Anni Lehtonen, Matilda Kallio, Maria Adamus, Elsa Hämäläinen ja Kiia Forsblom. Näiden B ikäisten tyttöjen lisäksi joukkueen toinen puolisko koostuu täysi-ikäisistä ja muutamasta vielä myös ensi kauden C joukkueessa pelaavasta tytöstä.Maalivahtia etsitään edelleen! Tällä hetkellä joukkueen maalin vartiointi on pelkästään Amelia Pettersonin harteilla ja koska hän pelaa lisäksi C tyttöjen joukkueessa, niin tuleva kausi aiheuttaa ajallisia haasteita. Myös kiinnostuneet kenttäpelaajat voivat edelleen olla yhteydessä joukkueenjohtaja Rami Lehtoseen.

Päävalmentaja toimii Marko Björs, joka on ehtinyt SB Naantalin tyttöpuolella valmentaa aiempina kausina jo kaikki ikäryhmät. Joukkue on jo aloittanut harjoittelun Maijamäessä ja kauden aikana harjoittelussa tehdään myös yhteistyötä Raija Rosendahlin vetämän Ladyt ryhmän kanssa.

Joukkue on ilmoitettu ensi kaudeksi Länsirannikon IV divisioonaan. Pelaajamateriaali on hyvää ja kyvykästä, joten edellytykset ovat pitkälle ja iskulauseena onkin ”kohti liigaa”. Tulevat kaudet näyttävät tuleeko joukkue myös nousemaan IV divisioonasta eteenpäin.


Rami Lehtonen

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Safe International

Mäkinen

Naantalin Apteekki

Vakka-Suomen Sanomat

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy