Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VELLU, REMU JA LATE LUOTSAAVAT ENSI KAUDEN SB NAANTALIA
Pe 16.06.2017 klo 19:15

SB Naantalin Edustuksen valmennuksessa jatkaa tulevallakin kaudella tuttu parivaljakko Rahikkala-Renberg saaden seurakseen kolmanneksi pyöräksi seurassa pitkään pelanneen Lauri "Late" Huovisen. Latea tarvitaan penkin takana, sillä "Remu" Renberg aikoo edelleen jatkaa myös peliuraansa. Pelaajistossa säilyvää runkomiehitystä tulee täydentämään Ville Laineen lisäksi muitakin mielenkiintoisia nimiä.


Tummansiniset saavat ensi kaudella maistaa Laten (24) persoonallisia ja läheisiä valmennusoppeja.

Viime kauden runko jatkaa joukkueessa lähes kokonaisuudessaan. Mm. ykkösmaalivahdin roolin ottanut Karinen, luottopakki Kokkola ja hyökkäyspään tehokaksikko Tuomialho-Nyberg pelaavat sinisten riveissä myös tulevan kauden. Kapteeni "vanmoorjier" Tarppi on edelleen "vanmoorjier" eikä suostu lopettamaan kulumallakaan. Lähes paluumuuttajaksi puolestaan voidaan lukea kuntoutuja Lundahl, joka ehti sentään puolitoista peliä viime kaudella pelata ennen polven pettämistä.

Menetyssarakkeeseen puolestaan on kirjattu Nikolas Laaksonen (TPS liigamiehistö), Tomi Stenberg (takaisin paikallisvastustaja TVV:n riveihin) ja Lauri Yli-Tolppa (armeija ja Nousiaisten Ryhti). Maalivahtiosastolla ei myöskään nähdä Jyri Koivusta eikä Tero Kuparista.

Uusia nimiä joukkueeseen tulee kaikille pelipaikoille. Tulijoista maalivahteja ovat SBS Maskusta siirtyvä Joni Lehtinen ja TPS:n juniorituotannon kasvatti Kalle Juven, joka voi pelata myös seuran A-junnuissa. Niin ikään A-ikäinen TPS-kasvatti on lahjakas puolustaja Eetu Niemi, jonka viime kausi jäi vamman takia kokonaan väliin. Toinen uusi pakki on kokenut, kovalaukauksinen Ville-Veikko Haavasoja. Hyökkäyspään uusia nimiä ovat jo aiemmin uutisoidun, TPS:stä siirtyvän Ville Laineen lisäksi kaivattua rightin puolen osaamista tuova Lasse Leinonen sekä SB Hirvensalosta siirtyvä taitava Tommi Sauvonsaari sekä sokerina pohjalla: viimeinkin SB Naantaliin palaava aikoinaan seuran ensimmäinen Pikku Pohjola-leirille valittu juniori Janne Lenkkeri (kuvassa vasemmalla), jonka viime vuodet ovat sujuneet SB Hirvensalon riveissä.

Muutama muukin kaveri on treenirotaatiossa vielä mukana, mutta heistä tiedotetaan, jos asiat kehittyvät suotuisasti. Myös rinnakkaisedustuspelaajien asiat ovat keskeneräiset.

Tässä tämän hetkinen pelaajalista kaudelle 2017 - 2018, jonka avauskierros pelattaneen jo syyskuun puolessa välissä. Sarjassahan on nyt 11 joukkuetta, kun FoSu Forssasta sai poikkeusluvan pelata Länsirannikon sarjassa Sisä-Suomen asemasta.

maalivahdit

Niko Karinen
Joni Lehtinen (SBS Masku)
Kalle Juven (TPS B-jun)

puolustajat

Toni Renberg
Tarmo Kuitunen
Eetu Niemi (välivuosi, TPS B-jun)
Jani Loponen
Ville Haavasoja (FBT Pitu)
Janne Virta
Joona Valmunen
Olli Kokkola
Jarkko Huuhtanen

hyökkääjät

Pasi Varjonen
Ville Laine (TPS)
Timo Tuomialho
Teemu Tuomi
Mikael Nyberg
Niklas Nygren
Kim Lundahl
Janne Lenkkeri (SB Hirvensalo)
Tommi Sauvonsaari (SB Hirvensalo)
Joonas Ylitolppa
Juho Jalava
Lasse Leinonen (FBT Blue Flames)
Ville Veikkolainen


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Apteekki

RTV

ForSport

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy