Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

E-TYTÖILLE PRONSSIA!
Su 23.04.2017 klo 21:50

Seuran nuorin varsinaista kilpasarjaa pelaava tyttöjoukkue 2006-2007 syntyneiden E-tyttöjen joukkue nappasi pronssiset mitalit kaulaansa päivän loppuhuipentumassa Mynämäellä. Lähellä oli kirkkaampikin mitali, mutta sitä ei vielä tänä vuonna saatu.Otteluraportti äärimmäisen tasaisesta vasta jatkoajan ja rangaistuslaukausten jälkeen ratkennessta välieräottelusta SBS Wirmoa vastaan:

Alueloppuhuipentuman välieräpeli kotijoukkue Wirmoa vastaan.

Ensinnäkin oli hienoa, että alueloppuhuipentuma oli sijoitettu Mynämäelle, jossa on alueen parhaat olosuhteet salibandyn pelaamiseen. Myös faniosasto on maalla mukavaa ja äänekästä. Kuten joku kotoa käsin hengessä mukana ollut kannustusjoukoista arvelikin, meteli oli traktorikuskien keskuudessa kuin EU-tukia oltaisiin oltu jakamassa.

Peli oli tasaisista tasaisin. Ottelussa ei kumpikaan ollut kertaakaan kahden maalin johdossa. Naantali johti kolmesti ja Wirmo kerran. Naantalin tytöistä kuormitettiin kokeneempia pelaajia rajusti alusta saakka ja lopussa alkoi jo näkyä bensan loppuminen. Tasatilanteesta mentiin jatkoajalle, joka ei myöskään tuonut ratkaisua. Niinpä jouduttiin ratkomaan peli rankkareilla, joihin ei löytynyt ainuttakaan vapaaehtoista laukojaa. Kuokkaan tuli tällä kertaa ja tyttöjen ilmeet happamia kuin ruotsalaisten kalaruoka. Jokaiselle hatunnosto kovasta yrityksestä ja tunnin päästä lähdettäisiin tavoittelemaan pronssia. Tytöt oli sitä mieltä, että mitali on aina mitali ja toiseen peliin pyrittiin unohtamaan edellisen pettymys ja lähdettiin ottamaan ilo irti sarjakauden viimeisestä ottelusta.


Otteluraportti pronssipelistä:

Pronssipeli siis ohjelmassa kauden päätteeksi. Vastaan asettui Kapa, jonka molempia peliryhmiä vastaan oltiin pärjätty runkosarjassa hyvin. Välierän pettymyksestä toipuminen oli pelin alkaessa vielä hieman kesken ja ensimmäisen erän päätyttyä KaPalle 1-0 näki tyttöjen ilmeistä, että usko omaan tekemiseen oli aavistuksen kovilla. Toiseen erään saatiin kuitenkin peli käyntiin ja kolmanteen erään lähdettiinkin 3-1 johtoasemasta. Kolmannessa erässä luvut paranneltiin vielä 6-2:een, eikä ollut epäselvää kumpi joukkue ansaitsi mitalit kaulaansa.

Näin sarjakausi saatiin päätettyä voitolla, kiitos tukijoukoille, jotka ovat jaksaneet läpi talven kuskata ja kannustaa tyttöjä. Ja ennen kaikkea onnittelut tytöille hienosta pelikaudesta sekä pronssimitaleista!


SB Naantali onnittelee nuoria salibandymitalisteja!!teksti Arto A. ja Sami N., kuvat Sami N.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakka-Suomen Sanomat

Mäkinen

ForSport

Turun Osuuskauppa

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy