Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

RAMI LEHTONEN SEURAN NAISTOIMINNASTA VASTAAVAKSI
Su 26.03.2017 klo 17:45

SB Naantalilla on ollut tällä kaudella tyttöjoukkue neljässä eri juniori-ikäluokassa eli F-tytöistä C-tyttöihin. Ensi kaudeksi on perusteilla myös naisten joukkue. Kun tyttöjen sarjakaudet eroavat poikien vastaavista, aiheuttaa se omankaltaisensa haasteet tyttöpuolen toiminnalle. Näihin haasteisiin pyrkii vastaamaan seuran uusi Naistoiminnan vastaava Rami Lehtonen.

Tyttöjen salibandyjoukkueessa on tuskin koskaan liikaa pelaajia tarjolla vaan pikemminkin päinvastoin. Kun juniori-ikäluokat tytöissä kulkevat kahden ikävuoden jaksoissa, aiheuttaa se vuodesta toiseen vaihtuvuutta joukkueessa, jotka eivät siis muutenkaan ole pelaajamäärällä liikakansoitettuja. Seurassa on tavoitteena myös tyttöpuolella luoda pelaajapolkua kohti aikuissarjoja, sillä siirtymiset turkulaisiin joukkueisiin C-ikäisenä suurella pelaajamäärällä on viime vuosina käytännössä estänyt B-juniorijoukkueiden syntymiset.

Tätä kokonaispalapelia lähtee Rami kokoamaan. Toivomme hänen saavan seuraväen varauksettoman tuen tilanteessa, jossa mm. monivuotinen valmentaja ja tyttöpuolen voimavara Toni Koski ei enää ensi kaudella ole toiminnassa mukana. Joukkueisiin siis tarvitaan uutta valmentajavoimaa eivätkä lisäpelaajat ja toimihenkilötkään olisi pahitteeksi. Rami kun on ollut kolmen joukkueen jojona tällä kaudella ja ensi kaudella hän uuden naisjoukkueen hallinollisessa peräsimessä kiinni. Ramin yhteystiedot löydät mm. seuran yhteystietosivulta tyttöjoukkueiden kohdalta.

Sitten itse salibandyyn - seuran nuorimman tyttöikäluokan eli F-tyttöjen kotiturnaus pelattiin tänään Maijamäessä. Turnauksen päättäneessä pelissä vastaan asettui naapurikaupunki Raisosta Salamanders.


Vauhtia riittää jo tämänikäisten pelissä. Vastustaja on läpiajossa, mutta maalivahti hoitaa homman!

Tasaisessa ottelussa eniten tällaista taitosalibandyn ystävää miellytti mailaanlyömisten puuttuminen. Vaikka kyse on suurelta osin aloittelevista pelaajista, on pallon tavoittelu onnistuttu opettamaan tytöille tapahtumaan suoraan palloon eikä epämääräisten huitaisujen avulla. Hyvä valmennukset!

Erätauolla lataudutaan toiseen erään, jossa valmennuksen pelipaikkojen muutokset tuovat tulosta ja peli saadaan vastustajan päätyyn.
Maalin tekeminen on aina yhtä mukavaa!

Ottelun jälkeistä loppuhuutoa on ainakin treenattu hartaasti, sillä niin sujuvasti pitkä ja hauska teksti tytöiltä sujui.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

Vakka-Suomen Sanomat

Jaycow

Turun Osuuskauppa

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy