Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VOITTOPUTKEA PUKKAA
La 25.02.2017 klo 23:20

StarTeron johdolla Hardknocks selätti pihlavalaiset ja jatkoivat tuloksellista kevätkauttaan. Vuoden 2017 rekordi on toistaiseksi 6-2 kun huomioidaan voitokas cupin pikkufinaali. Ja kaikki kotipelit voitettu. Ei paha, voisi todeta.

Hiihtolomaviikon päätteeksi pelattu sarjan toiseksi viimeisen sarjakierroksen ottelu vaikutti aluksi aika vaatimattomalta ja haluttomalta tekemiseltä puolin ja toisin. FBT Pitulla oli pelissä selvästi enemmän panoksia ja se oli alussa sen verran terävämpi, että sai hommattua itsensä 0-2 johtoon. Tummansiniset, jotka pelasivat informaatiokatkoksen vuoksi ilman B-junnujaan, saivat kuitenkin jalkaa nousemaan riittävän rivakasti oman pään pelin tiivistämiseksi.


Tummansinisten avausosuma Nygin mailasta kahdesta eri kuvakulmasta (JH ja AA)

Nuorisoketju (Nygi, Lauri, Jynkky) pystyikin pelaamaan itseään vapaaksi kankeahkojen pihlavalaisten keskeltä ja tasoittamaan pelin 2-2 lukuihin. Erän loppuun saatiin vielä pukukoppiosuma Tipin vakiokanttiylämummolla.
Tipi: 23 osumaa tähän mennessä ja maalintekijätilaston sijalla 4

Toinen erä oli varsin sekavaa, mutta alkua vauhdikkaampaa peliä. Välillä ei ollut menossa hirveästi järkeä eikä taitoa, joten maaleja ei syntynyt useista taalapaikoista huolimatta. Osaksi Hardknocksien puutteellinen rosteri näkyi erityisesti yv-pelissä, josta ei tehoja saatu koko pelissä.


Hirveää yritystä ja vääntöä toiseen erään mahtui, mutta tulosta ei juurikaan syntynyt. Kaukalon kokokin on 36x20 metriä, mutta toisten läheisyys on joskus niin mukavaa.

Kolmannessa erässä tummansiniset viimeistelivät pariin kertaan nousten kolmen täplän johtoon. Erityisesti kulmavapariosuma oli päivän piristävin suoritus! Pitu sai lopussa vielä kavennuksen aikaiseksi ja lopussa vyörytti peliä ilman maalivahtia, mutta naantalilaislisämaali oli lähempänä kuin pihlavalaisten osuma. Niin SB Naantalin ensimmäinen voitto II-divisioonassa FBT Pitusta näki päivänvalon.

Liiton tilastot ottelusta

Ottelun parhaina palkittiin pihlavalaisista Juho Myllyharju ja kotijoukkueesta maalivahti Tero Kuparinen. Mediakuoret menivät vieraista Tapio Horellille ja tummansinisistä jälleen Pitua vastaan joukkueensa viimeisen maalin tehneelle Pasi Varjoselle.Tulosta tekevän hyökkäyksen takana tänään huippusuorituksiin ylsivät maalivahti "StarTero" Kuparinen ja puolustuksen johtohahmo Olli Kokkola. Jos seuran junnujen on jotakin puolustuspelaajaa peleissä syytä seurata mallia ottaakseen, niin se on Olli Kokkola.

Hardknocksien kausi päättyy ensi perjantaina Vehmaalla klo 19 alkavassa ottelussa UHV Bullsin vieraana. Vehmaan peli on molemmille joukkueille varsin merkityksetön. UHV Bulls sijoittuu sarjassa seitsemänneksi ja SB Naantali joko kuudenneksi tai Kakon hävitessä molemmat pelinsä mahdollisesti jopa viidenneksi.


Arto A. (teksti ja kuvat), Janne H. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Rannikkoseudun Sanomat Oy

RTV

Neste Oil

Turun Osuuskauppa

Kirvestyö Kelahaara

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy