Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

PAPPA-SHOW RYÖSTI SALOSTA PISTEET
La 18.02.2017 klo 16:45

IBK Meda jäi nollille keskinäisissä otteluissa, kun naantalilainen Pappashow jyräsi toistamiseen Mikael Nyberg:n johdolla yli "nuoren ja röyhkeän" kotijoukkueen. Toki muutama vaippaikäinenkin oli taasen pelipäällä. Lopputuloksena joka tapauksessa 6-10 vierasvoitto ja varmistus ensi kauden sarjapaikalle jo ennen viimeisiä pelikierroksia.
Arkistokuvassa (JH) viikon takaisesta Hirvensalo-ottelusta Nyyperi (22) jyrää omalla maalillaan vastustajan pois pallosta. Salossa jyräys tapahtui vastustajan maalilla neljän täplän verran.

Ottelussa isännän otteita esitteli tänään Mikael Nyberg, jolle pelkkä hattutemppu ei riittänyt, vaan piti laittaa neljä kertaa reikäpallo rysään. Ykkönen vastasi viidesta maalista, kakkonen kolmesta ja kolmonenkin viimeisteli kahdesti. Tasapainoinen esitys siis koko joukkueelta. Myös eränumerot (1-3, 2-3, 3-4) kertovat tasaisesta esityksestä. Toisessa erässä Niko Karinen torjui aiheuttamansa rankkarin ja aivan pelin lopussa joukkue taisteli Temen vitosen aikana lukemat 2-1 eikä päästänyt Medaa enää mukaan peliin. Varsinainen joukkuevoitto siis.

Liiton tulospalvelun tilastot

Pelin tulos varmisti sen, että SB Naantali pelaa myös ensi kaudella II-divisioonassa. Ylempään karsintapaikkaan on nyt jo viisi pinnaa ja alimpaan pleijaripaikkaan (Leisku) neljä pinnaa ja Leisku on tasapisteissä ylempänä taulukossa keskinäisten ottelujen perusteella. Kauden alin tavoite on siis saavutettu. Se varsinainen tavoite pleijareissa pelaamisesta mureni osaksi jo syksyllä muutamaan tasaisen ottelun tappioon.

Pitkässä juoksussa sarjatilanne ja saavutetut pisteet ovat lähellä joukkueen historian parasta saavutusta kaudelta 2005-2006, jolloin joukkue oli ensimmäisellä II-divisioonakaudellaan sarjassa viides ja saalisti 19 pistettä. Vielä olisi mahdollista noihin pisteisiin ja ehkä jopa sijoitukseenkin päästä riiippuen tietenkin muidenkin peleistä.

Kauden viimeinen kotiottelu pelataan ensi lauantaina 25.2. klo 16 alkaen. Vastustajaksi saapuu karsintapaikalta ylöspäin pyrkivä FBT PiTu Porista. Tervetuloa kannustamaan!


Arto A. (teksti), Janne H. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Neo

HPP-Tekniikka Oy

Fat Pipe

Safe International

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy