Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HARDKNOCKSILLE TÄRKEÄ VOITTO HIRVENSALOSTA
La 11.02.2017 klo 23:50

SB Naantalin Edustus vahvisti asemiaan II-divisioonan lohkonsa keskikastissa voittamalla rästiottelussa SB Hirvensalon (ex-AFC Campus) 8-5. Kun kolme peliä on vielä jäljellä, on ero karsintaviivaan kolme pistettä ja playoff-viivaan kuusi pistettä.

SB Hirvensalo on nuorehko joukkue, joka pystyy liikuttamaan palloa hyvin, mutta joka ei juuri pysty voittamaan 1vs1 tilanteitta, jolloin yv-tilanteiden ja maalitilanteiden luominen on aika vaikeaa. Ensi erässä isäntäjoukkue pudotti karvaustaan liian alas ja "mooseislandersit" pääsivät heittämään palloa maalille sekä iskemään lähitilanteista maaleja.
Jyri Koivunen - ensimmäisessä erässä 14 torjuntaa - koko ottelussa 32 torjuntaa. (JH)

Toiseen ja kolmanteen erään Hardknocks heräsi pelaamaan omaa peliään. Keskikaista tukittiin, palloa riistettiin vastustajan kenttäalueella ja iskettiin suoraviivaisesti kohti vastustajan häkkiä.


Jarkko Huuhtanen (18) tarjoili Joonas Yli-Tolpalle (C) noin 15 metrisen syötön tasoittavaan 2-2 maaliin.

Huolimatta ykköserän tappionumeroista 2-3 tummansiniset lähtivät toisessa erässä maali kerrallaan karkumatkalle. Parhaan palkitun Tomi Stenberg:n maali 6-4 tilanteeseen toisen erän loppupuolella jo riitti voittoon. Ilahduttavaa oli tehojen jakautuminen tasaisesti läpi joukkueen. Koko joukkueen voitto veskarista piikkimieheen.
Zorro iski keskeltä ottelun voittomaalin. (JH)

Liiton tulospalvelun tilastot

Huomionarvoista:
- B-juniori Ville Hänninen (yläkulman otsikkokuvassa) pääsi tositoimiin ensimmäistä kertaa; tuloksena hyvä peli ja ensimmäinen syöttöpiste
- tummansiniset heittivät kaksi kertaa pallon rysään puolen kentän takaa - Huuhtanen ja Loponen heittäjinä
- Jalava maalasi jo kolmannessa matsissa peräkkäin
- parhaina palkittiin SB Hirvensalosta Jani Mäkelä ja SB Naantalista Tomi Stenberg
- mediakuoret menivät vieraista Tommi Sauvonsaarelle ja kotijoukkueesta Ville Hänniselle
- tuomareilla taisi olla ensimmäistä kertaa Maijamäessä keskinäiset kommunikaatiovälineet (korvanappi ja mikki) käytössään
Siniviivan tietämiltä suorasta juoksusta rystyä peliin ja nimi nettiin. Kyllä Ville Veikkolainen on järkyttävä rystypelote! (AA/JH)

Seuraava kotipeli on runkosarjan viimeinen. 25.2. saapuu FBT PiTu Porin Pihlavasta Karhujen farmipelaajilla vahvistettuna Maijamäkeen. Todennäköisesti erittäin merkityksellinen ottelu molemmille joukkueille. Tervetuloa seuraamaan!


Arto A. (teksti ja kuvat), Janne H. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

ForSport

Sormat

RTV

Naantalin Apteekki

Mäkinen

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy