Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HARDKNOCKS - SÄBÄJUMALATTARIEN SUOSIKIT
Su 22.01.2017 klo 20:30Love the way you Play ilmoittavat cupin säbäjumalattaret reilusti puolen kentän takaa lähteneelle 3-3 tasoitukselle ja vinkkaavat, että päätyyn asti voi päästä, kun uskoo onnen lisäksi omaan tekemiseensä.

Kreikkalaisesta mytologiasta tuttu usko jumalten suosikeihin ja toisaalta jumalten hylkäämiin henkilöihin tuntuu jotenkin läheiseltä miettiessä tummansinisten cup-taivalta: jokaisella kierroksella kotiottelu, aloitus vasta kolmannella kierroksella, putoamisen jälkeen arvalla pikkufinaaliin ja siinäkin kotijoukkueeksi. Tällaisen odotusarvo ei tilastollisesti kovin iso ole. Käytännössä arvontasuosiosta oli joukkueelle selvää hyötyä. Kotimatsit saatiin pelata useasti parhaalla mahdollisella miehityksellä, joka tiukat matsit ratkaisi naantalilaisten eduksi.

HardKnocksien cup-taipaleeseen osallistuikin yhteensä 26 eri pelaajaa viidessä ottelussa. HardKnocks-markkinointinimi otettiin käyttöön nimeenomaan siksi, että tämän vuoden pelaajarinki on tarkoituksella suuri ja peliajasta rosterissa pitää taistella. Toki myös tiedettiin poissaoloja tulevan varmuudella erilaisten henkilökohtaisten syiden vuoksi. Ja ne kaikki ovat jo tässä vaiheessa kautta myös toteutuneet, joten pelaajamateriaalia on todellakin tarvittu kauden aikana.

Pikkufinaali SB Naantali - NibacosNäistä lähdettiin taistelemaan, pokaali ja mitalit vasemmalla kuuluvat nyt meille. Alkuseremonioiden jälkeen ottelu pääsi alkamaan vain 10 minuuttia aikataulusta jäljessä.

Pikkufinaalin kulku jakautui neljään päävaiheeseen. Alun kymmenminuuttinen oli vahvasti HardKnocksien hanskassa. Nibacosin hyökkäykset katkottiin tehokkaasti ja päästiin hyviin vastaiskuihin. Kokkolalaisten maalivahti kuitenkin jatkoi samoja varmoja otteitaan, joita saimme jo Maijamäessä ihastella.
Kerttu vapaana maalilla. Pari muutakin hyvää paikkaa oli ottelun alussa.

Erän loppua kohti Nibacos sai pallollisen pelin haltuunsa. Pitkien hyökkäysten pelaaminen ja vahva karvaus piti otteen heillä pitkälle toisen erän loppuun asti. Tuloksena kolme maalia, joista kuitenkin vain ensimmäinen oli puhtaasti Nibacosin oman tekemisen ansiota. Kahdessa muussa tummansinisten puolustus teki paineistettuna kohtalokkaat virheet. Muuten puolustus teki juuri sitä duunia mitä oli sovittukin tehtävän.Puolustus peittää, rouhii ja pitää vastustajan irti tekopaikoista.

Puolustuspelin roolituksessa tulikin ilmi arpaonnen merkitys. HardKnocks pääsi pelaamaan Nibacosin taitavaa ja vaarallista ykköskenttää vastaan riittävän jalan omaavalla ketjulla Kerttu-Teme-Jynkky, joka pystyi peittämään ja pakottamaan hyökkäyspelin kulmiin. Keskustan puolustus pysyi myös mielessä, joten valkoisissa pelanneilla kokkolalaisilla ei ottelun aikana montaa hyvää tekopaikkaa keskeltä ollut.

Kolmanteen erään tummansiniset saivat omaa peliään käyntiin ja suoraviivaisilla peleillä saivat ensi tasoitettua pelin ja siirryttyä vielä 4-3 johtoonkin.


Voittomaali syntyy. Viivin oranssi lapa heittää oranssin pallon verkkoon.


Voittomaalin arkkitehdit: Jynkky karvaa pallon kulmassa ja kiertää maalin takaa heittäen pallon Tarpilla, joka sutii sen maalin sijasta Viiville rysään laitettavaksi.

Tästä käynnistyykin ottelun loppukiito, jossa Nibacos painostaa ja SB Naantali puolustaa ja iskee vastaan. Oikeastaan tummansinisillä on paremmat paikat lisätä maalitiliään kuin Nibacosilla kaventaa, mutta molemmat maalivahdit ovat loppupelissä ohittamattomia. Loppusummarin pärähdettyä alkaa tummansinisten banaanitanssi.

Ottelun tilastot

Järjestäjät palkitsivat joukkueiden parhaina Nibacosista Miikka Honkaniemen ja SB Naantalista Ville Veikkolaisen.

HardKnocksien valmennus tiivisti voittopelin kolmeen keskeiseen asiaan:
- koko joukkueen asenne ja työmoraali
- toimiva maalivahtipeli
- hyvä maalilauluSeuraavaksi pelataankin taas kakkosdivaria jo ensi perjantaina Mynämäen HaNi-hallissa. Susista ei ole enää vaaraa, mutta Wirmosta kyllä saa kunnon vastuksen.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakuutusyhtiö IF

Fat Pipe Jab

RTV

HPP-Tekniikka Oy

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy