Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VAJAAMIEHINEN HARDKNOCKS TAPPIOLLA JOULUTAUOLLE
Su 18.12.2016 klo 00:10

Normaalien poissaolojen lisäksi flunssa-aalto kiusasi edustuksen kokoonpanoa ottelussa Ruoskaa vastaan. A-junnuista jouduttiin nostamaan pelaaja joukkueeseen. Myös Ruoska kiusasi isäntiä tekemällä maaleja enemmän ja estämällä maalien teon ruoskamaaliin. Ei siis paljoa ollut joulumieltä vierailla!

Tummansinisten ykkösketju oli normaali, mutta muuten kokoonpano oli raavittu kasaan paikalle saapuneista pelikuntoisista kavereista. A-junnuista nostettiin Niklas Lehtonen pelaavaan kokoonpanoon. Vaikuttiko tämä kotijengin tekemiseen ottelun alkupuoliskolla, kun varsin haluttomalta touhu vaikutti. Mentiin sillä 95 prosentin vauhdilla. Ruoska ottikin otteen haltuunsa ensi erän aikana ja rankaisi kahdesti pallonmenetyksistä, joista toinen oli suoranainen lahja (joulumieltä kaukalossa?) oman maalin edessä. Onneksi punaiset paimiolaiset hyödynsivät näin saadut paikkansa huonosti. Muitakin vastaavia pelin aikana tuli useita.


Ei ollut huippuvire maalinteossakaan. Zorro (72) laukoo yläputkesta yli.

Toinen erä on ollut Hardknockseille tällä kaudella yleensä hyvä erä. Ei ollut tänään. Puolustus pelasi betonisaappaat jalassa erän puoliväliin asti. Huolimatta yhdestä Tipin kavennuksesta painoivat punaiset neljä maalia 12 minuuttiin ja käytännössä ratkaisivat pelin. Vellun aikalisä herätti jengin 1-6 tilanteessa pelaamaan kunnolla ja loppupuolikas pelistä tasattiinkin numerossa 1-1. Lopputulos 2-7.

Jonkinlaista takaa-ajoa viriteltiin kolmannessa erässä. Nygi (26) pistää sisään kun saa paikan maalin edessä Kertun syötöstä.

Liiton tilastot

Pelilliset ongelmat kumuloituivat liian hitaaseen peliin. Palloa ei liikuteltu tarpeeksi nopeasti ja laukaukset lähtivät hitaasti. Ruoska peittikin suunnilleen yhtä paljon vetoja kuin meni veskarille torjuttavaksi. Nopeutta kaivattaisiin myös reagointiin. Nyt punainen oli jo ottanut kaksi askelta, kun sininen vielä nousi peittokyykystä pallon tavoitteluun. Jos hakee myönteisiä juttuja, niin Niko Karisen paluu maaliin oli sellainen. Olkapää kesti lähes koko ottelun, kunnes kolmannessa erässä Tero Kuparinen tuli tilalle.

Ottelun parhaan pelaajan palkinnot pokkasivat vieraista Toni Lindell ja isännistä Timo Tuomialho. Mediakuoret matkasivat vieraiden Janne Pöntiselle ja kotijoukkueesta Lauri Yli-Tolpalle.

Joulutauon jälkeen kausi jatkuu matkapelillä Säkylässä. Kotiparketille palataan la 14.1.2017, kun naapurista saapuu tasapisteissä HardKnocksien kanssa nyt oleva SBS Masku.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

HPP-Tekniikka Oy

Naantalin Energia

Sormat

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy