Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

Hyvää uutta sählyvuotta
Ke 28.12.2016 klo 00:00

Jippii!! Taas ollaan selvitty yksi vuosi kaikenlaisen sähläyksen keskellä.

Olemme taas saaneet nauttia treeneistä yhdessäolosta joukkueen kanssa ja tietysti vastustajan täydellisestä nujertamisesta, unohtaen muutamat tilastotappiot. On hienoa huomata ja yllättyä itsekin miten kiireinen arki unohtuu, kun pääsee taas treeneihin. Haluankin kiittää taas joukuetta ja omaa seuraa hienojen kokemusten ja puitteiden luomisesta.

Toivottavasti nuoremmatkin harrastajat ja tosissaankin pelaavat onnistuvat huomaamaan miten hauskaa ja ihanaa on, kun pystyy ja voi käydä treeneissä! Pelit ovat edelleen juhlapäiviä, vaikka jälkeinen päivä ei aina sitä olekaan.

M3 lähti kauteen luottavaisella mielellä, mutta olisiko pientä ylilatausta ilmaantunut soraksi rattaisiin, kun voittoja ei alussa meinannut millään tulla. Nyt vuoden lopussa olemmekin taas 4 ottelun tappiottomassa putkessa. Kauden tavoitteessa sarjapaikan säiliytyksessä ja kärjen kiusaaminen ollaan taas hyvällä mallilla. Tunnettu tosiasia, diesel kiihtyy hitaammin, mutta vääntöä riittää kuin pienessä kylässä, on osoittautunut taas oikeaksi. Seuraavaksi suuntaammekin ulkosaariston tourille ja nautimme taerveellisestä ulkoilmasta saaristomme loistoristeilijällä. Pienellä tuurilla ja epäreilulla määrällä kokemusta uskon meidän saavan tuliaisiksi ei kutinaa vaan aitoja sarjapisteitä.

Teemalla sedät jaksaa heilua on menty taas eteenpäin. Haaviin ollaan saatu taas muutama seura-aktiivi tai ainakin entisiä sellaisia, tosin muutama on päässyt haavista karkuun, kun ei treeneissä ole käynyt kuin kerran pari. Toki koitamme pitää verkot vesillä aktiivisesti, josko muutama arvokalakin eksyisi verkkoon. Joukkueen keski-ikä jatkaa tasaista kasvua ja joulunajan treeneissäkin joutui nuorien puolelle vielä 1974 loppuvuodesta syntyneetkin. Kaudesta ollaan selviämässä hengissä ja tiettävästi ketään joukkueestamme ei ole jättänyt maallista vaellustaan vaikkakin muutamia sähläystä estäviä vammoja onkin ilmaantunut. Toivottavasti ensi vuonna selviämme kaudesta ilman ambulanssin käyntiä hallilla.

Lopuksi kaikille kahdelle lukijalle hyvää uutta vuotta 2017.

M3 joukkueen puolesta
Lonkero


Jukka V

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Vakuutusyhtiö IF

Euromaster

ForSport

Osuuspankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy