Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

NIBACOSIN MOMENTTI HUIPUSSAAN
Su 27.11.2016 klo 01:30

Nibacos selvitti tiensä Suomen Cupin puolivälieriin kiistattomasti ylivoimaisen esityksen jälkeen voittamalla SB Naantalin 14-2. Tummansinisin lasein katsoen illan parasta antia oli erätauolla esiintyneen TCS Smashin Sky-ryhmän näyttävä show.

Ottelun eränumerot 0-6, 1-4 ja 1-4 kuvaavat peliä. Ensi erässä kotijoukkue oli taas kerran jossain muualla kuin kentällä. Erityisesti erän puolivälin kolme maalia, jotka syntyivät reilusti alle minuutin, olivat klap-klap tyylin osumia, jotka kertovat ettei puolustuspeli ollut missään kuosissa. Tässä toteutui otteluennakossa esitetty ennustus puolustuksen merkittävyydestä.

Toinen ja kolmas erä olivat ns. normaalia peliä, jossa kotijoukkuekin oli selvästi mukana - tosin yleensä useamman askeleen jäljessä. Niiden maaliluvut kertovat joukkueiden välisestä tasoerosta. Nibacos oli tänään joka osa-alueella, yv- ja av-peliä lukuunottamatta, parempi. Alkaen asenteesta ja päättyen viimeistelyyn kokkolalaiset hallitsivat kaikkea tekemistä kentällä.Sekä yv- että av-tehokkuus olivat harvoja pelin osa-alueita, joissa SB Naantali pärjäsi Nibacosille. Tommi Lehto teki kotijoukkueen avausmaalin yv:llä.

Tummansinisillä ei kuitenkaan ole aihetta laittaa päätä pensaaseen, sillä paremmalleen yleensä häviää. Nibacosta ja esimerkiksi IBK Medaa ei voi oikein laittaa rinnakkain. Niin hyvin entinen SSV:n liigasoturi Jukka Kinnunen on saanut oman ryhmänsä pelaamaan. Tähtäin lienee Divarissa. Tuloksen ratkettua oli loppupeli tummansinisille hyvää treeniä itseään parempaa vastustajaa vastaan ja kiitettävästi HardKnocks karvasi ja pyrki rakentamaan maalipaikkoja eikä peli mennyt missään vaiheessa loppusummerin odotteluksi.
Maalintejo oli tervanjuontia tänään HardKnockseille. Paikkoja oli enempäänkin, mutta vieraiden veskari oli erittäin peittävä. Ville Veikkolainen sentään onnistui. (kuva Janne H.)

Ranskalaisia viivoja ottelusta:
- HardKnocks maalintekijät Tommi Lehto (yv) ja Ville Veikkolainen
- Tarmo Kuitunen syötti molemmat

- Kalle Sunnari pelasi kolmannen erän maalissa. Suoritus oli hänelle ensimmäinen peli kahteen ja puoleen vuoteen joukkueeseen eurooppalaisilta turvallisuustantereilta palanneelle veskarille. Kyseessä myös Kallen ensimmäinen kakkosdivaritason esiintyminen.
- ottelun yleisämäärä oli 156 eli kauden ennätys
- HardKnocksien parhaana palkittiin ja myös maukkaukkaimmasta suorituksesta ottelussa vastasi Tarmo Kuitunen. Nibacosista palkinnot menivät Artturi Porkolle ja Miikka Honkaniemelle.

Liiton tilastot tulospalvelussa

Seuraava kotipeli onkin jo viikon päästä lauantaina 3.12. klo 16, jolloin Vehmaan härät saapuvat Naantaliin.

Vaikka Nibacosin muutamat maalit olivatkin varsin maukkaita yhdistelmiä, niin illan näyttävimmät kuviot suoritti TCS Smashin Sky ryhmästunteillaan. Tytöt kilpailevat joulukuussa lajinsa SM-kisoissa.

Arto A. (teksti ja kuvat), Janne H. (kuva)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Kylpylä

Turun Osuuskauppa

Vakka-Suomen Sanomat

Rannikkoseudun Sanomat Oy

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy