Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SIIPIRIKKOISELLA HARDKNOCKSILLA TURHA PORIN MATKA
To 24.11.2016 klo 22:45

Harvinainen arki-illan vieraspelimatka oli juuri niin vaikea kuin saattoi odottaa. Puolet jaloista jäi bussiin ja ne saatiin kaukaloon vasta ottelun puolesta välistä. Takaa-ajo jäi sitten lyhyeksi ja kotimatkalle lähdettiin 6-4 tappio niskassa.

Kovasti vähälukuinen väki lähti Porin suuntaan arki-illan pelimatkalle viimeisen kaverin pudotessa matkalta vielä pelipäivänä. Kentällisten kokoonpanot menivät sekaisin ja pakkeja nostettiin hyökkäämään. Kun vielä pelin alku oli tahmeaa ja hitaanlaista pelaamista, niin Pitun pelillinen hallinta ja johtolukemat eivät olleet yllätys. Pihlavalaiset pääsivät pelaamaan omaa pyörityspeliään ja iskemään häkkejä maalin takaa tulleista syötöistä. HardKnocksien tekeminen ei todellakaan ollut taistelunomaista vaan enemmän peruspelaamista. Pallollisessa pelissä oudot kokoonpanot näkyivät useina turhina pallon menetyksinä.

Ensi erän valopilkkuja oli Juho Jalavan ensimmäinen II divisioona maali ja Tero Kuparisen hyvä peli tolppien välissä. Toiseen erään sykettä saatiin nostettua vasta kahden takaiskun jälkeen tilanteessa 5-1, kun Pitu joutui toistuvasti rikkomaan ja valkoisissa esiintyneet naantalilaiset iskivät kaksi nättiä yv-maalia. Tämän jälkeen peli alkoi kääntymään vierasjoukkueelle, mutta pihlavalaisten puolustus teki työtään tunnollisesti. Valitettavasti kotijoukkueen "kalliolaiset" saivat vielä yhden maalin värkättyä vastakäännöstä ja toiselle erätauolle mentiin 6-3 kotijoukkueen johdossa.

Kolmanteen erään tuli tuttu taisteleva HardKnocks, mutta terävyys oli hieman kateissa ja vain Tipi sai pallon verkon perukoille. Loppu kymppi painettiin voimakkaasti karvaten ja pallollisesti hallitsevana osapuolena, mutta parista avopaikasta ja yhdestä rankkarista seurannut ylivoima huomioiden ei vaan saatu lisämaaleja taululle. Kokonaisuutena Pitu oli ottelussa suunnilleen lukemien verran parempi.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Fat Pipe

Neste Oil

Vakka-Suomen Sanomat

Minisun

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy