Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VIIMEINEN CUP-PELI MAIJAMÄESSÄ ???
Ke 23.11.2016 klo 20:10

Todennäköisesti viimeinen Suomen Cupin ottelu tällä kaudella Maijamäessä pelataan ensi lauantaina klo 19 alkaen. Jos SB Naantali häviää, oli cup siinä. Jos SB Naantali voittaa, niin...

Lauantaina klo 19 vietetään lauantai-illan huumaavassa Maijamäki Magic-hengessä salibandyjuhlaa, kun Suomen Cupissa 12 parhaan joukkoon itsensä raivannut SB Naantali HardKnocks isännöi 2 divarin Pohjanmaan lohkon sarjakärkeä Nibacosta Kokkolasta. Syksyn mittaan naantalilainen salibandycup-huuma on edennyt voitosta voittoon uskomattoman arvontatuurinkin saattelemana. Kaikki pelit kotikentällä on tuonut lajille runsaasti lisää näkyvyyttä ja uusia ystäviä kaupungissa. Lauantaina punnitaan toden teolla mitkä ovat HardKnocksien rahkeet, sillä vastus kovenee kierros kierrokselta.

Pelaajavalmentaja Toni Renberg on ottelukommentissaan samaa mieltä: "Ei lähdetä ihan koko vahvuudella peliin, mutta asenne on kunnossa. Aiemmista Suomen Cupin peleistä on saatu paljon itseluottamusta, mutta vastustajakin on taas astetta kovempi. Oma puolustuspeli ratkaisee minkälaiseksi peli kehittyy ja siinä on otettu askeleita eteenpäin vaikka kaukana ollaan vielä tavoitteesta. Varsinkin Nibacoksen ykköskenttä on saatava kuriin eikä rangaistusaitiossa kannata viettää hetkeäkään tarpeettomasti. Maaleja olemme onnistuneet tekemään laajalla rintamalla ja hyvällä prosentilla. Varmasti viihdyttävä peli tulossa joten kaikki katsomoon."

Toni Renberg (12) vastaanottaa onnitteluja IBK Meda ottelun viimeisestä maalista.

Lauantain otteluun kannattaa tulla pidempääkin ja riittävän aikaisin sopivan parkkipaikan löytääkseen. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että hallin takaa lukion parkkipaikalta löytyvät lähimmät kätevät lisäparkkipaikat. Erätauolla hurmosta nostattavat Turun Cheerleadingseura Smash:n esiintyjät. Tervetuloa viihtymään Maijamäkeen!Pääsyliput ovat totutusti viisi euroa aikuisilta ja kaksi euroa 5-15-vuotiailta. Kausikortin, hinnaltaan 20 euroa, voit ostaa ottelun lipunmyynnistä. Juniorikortti kustantaa 10 euroa. Mielellään tasaraha mukaan.

Suomen Cup -tarjoukset 26.11.2016:

Kaikille SB Naantalin kausikortin tai Juniorikortin ostajille yksi kaveri sisään ilmaiseksi!

Lisäksi seurayhteistyökumppaniemme TPS Salibandyn ja SBS Maskun kausikorttilaiset pääsevät otteluun alennetulla kahden euron (lapset yksi euro) hinnalla! Tervetuloa Naantaliin !


Ja lopuksi vielä tuohon otsikon skenarioon mitä tapahtuu, jos SB Naantali voittaa Nibacosin, niin...seuraavan cup-kierroksen vastustaja on hyvin suurella todennäköisyydellä ylemmän sarjatason joukkue. Koska Maijamäessä pelataan II divisioonaakin poikkeusluvalla, niin cupin sarjavastaava on ilmoittanut ettei ylemmän sarjatason joukkuetta rahdata Maijamäen pienelle, luikkaalle ja turvattomalle kentälle, jollaisella ylemmän sarjatason pelaajat eivät ole tottuneet touhuamaan. Voisivat vaikka juosta päin seinää, kun niillä on niin kova vauhti pelissä eivätkä osaa pysäyttää vauhtiaan niin pienessä kaukalossa. Pelipaikka joudutaan siis etsimään jostain muualta.

No, eihän kukaan ihan noin ole sanonut, mutta varmaan ymmärsitte mitä ja miksi on ilmoitettu. Tosin ainakin viimeksi Jyväskylän monnarilla käydessäni ja vielä nykyäänkin televisiokuvan perusteella ovat Happeen hallin päätyseinät liigapeleissä täsmälleen yhtä lähellä kaukalon päätyä kuin Maijamäessä. Ota nyt sitten noista liiton ihmisistä selvää. Ovat ehkä hyvää tarkoittavia.
Mutta jotta tuo pelipaikkaongelma realisoituisi, pitäisi yksi ottelu siis vielä voittaa eli lähettää Nibacos kasitielle yön pimeinä tunteina kohti Pohjanmaan lakeuksia matkustamaan tappion karvas kalkki kurkussaan. Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo. Nibacos johtaa II divisioonan Pohjanmaan lohkoa puhtaalla pelillä aivan kuten IBK Meda täällä jokin aika sitten. Heillä on perjantai-illalla vieraspeli Vaasassa ja SB Naantalilla on torstai-iltana vieras peli Porissa. Aivan tuoreena kumpikaan joukkue ei siis cup-kamppailuun pääse. Mutta lauantaina molemmat joukkueet ovat taatusti iskukykyisiä ja pelivalmiina. Kannustetaan SB Naantali jälleen yhteen voittoon.

Go HardKnocks Go!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

Osuuspankki

Kirvestyö Kelahaara

ForSport

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy