Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HARDKNOCKS-TEATTERI ESITTÄÄ: PAPPA-SHOW, SUORAAN 70-LUVULTA
Su 20.11.2016 klo 18:55

SB Naantali viettää Meda-viikonloppua. Se tarkoittaa, että sarjaa puhtaalla pelillä johtavat joukkueet kaadetaan. Edustus hoiti eilen leiviskänsä ja tänään Naantalin Sählypuulaakissa seuran SBN Ikämiehet-ryhmä kaatoi sarjakärki Eläkeläiset. On siis aika juhlistaa kokeneiden ja ylväiden osaamista omalla kuvakavalkaadilla - Pappa-show suoraan 70-luvulta!

Puulaakin tapahtumista ei ole esittää kuvamateriaalia sillä kameramies seikkaili kaukalossa kypärä päässään, joten ongelmallista ja kiireistä olisi kuvaus ollut. Siksi onkin tyydyttävä pelkästään eilisen Edustuksen pelin aineistoon.

70-luvulla syntyneet tekivät puolet SB Naantalin maaleista IBK Medan verkkoon. Eiliseen showhun kaikkia nuoria ja vaippavaiheisia ei edes päästetty vaan jätettiin katsomon puolelle odottelemaan parempia pappa-aikoja.


Vasemmalla olevilla kavereilla oli niin tiukat tps-vaipat päällä ettei ollut mitään asiaa kentällä. Oikealla taas oli vaippa polven ympärillä ja muutenkin ei vielä pappa-vaiheessa, joten katsomoon vaan. Tosin seuraavaan isänpäivään on vielä lähes täysi vuosi - ehtii, ehtii, aikaa on.

Pappakavalkaadin itseoikeutettu aloittaja on pistepörssikärki Tipi-pappa (3+1), jolta on muuten puulaakissa pelaaminen "kielletty" kauan sitten. Ehkä taas joskus.Remu-papan (2+0) tuliterä Fatpipe on puhunut ensi kerran. Vuosien kokemuksella Remu pelaa, valmentaa, pelaa ja valmentaa, valmentaa ja pelaa. Aitoa pappa-ainestakin alkaa löytyä - mailat aina hukassa.
Joukkueen ehdoton Ylipappa on Viivi (1+1). Tässä 39 v veivaa 10-8 ratkaisumaalin HardKnockseille kaikessa rauhassa puolustajien selän takana ja...


...NAKS...siinä meni selkäranka...
Joten PAPPABILEET pystyyn ... ja tunturilla yöhön !!!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neste Oil

Naantalin Rakennuspuu Oy

Turun Osuuskauppa

ForSport

Neo

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy