Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

IBK MEDA PYSÄHTYI VAIPPA- JA PAPPAIKÄISIIN
Su 20.11.2016 klo 00:30

Salossa on kyselty kuka pysäyttää salolaisen salibandyn nuoret ja röyhkeät hallitsijat. Vaippa- ja pappaikäiset naantalilaiset Hardknocksit siihen lopulta tarvittiin. SB Naantali 12 - IBK Meda 8 ja ansaitusti pisteet auringon alle Naantaliin.

Kauden alussa Medan kausiennakossa SB Naantali leimattiin yli- ja ali-ikäisiksi pelaajamateriaaliltaan. Nuori, ryöhkeä ja myös ylimielinen tuntuu olevan tämä 20 pelaajan ja kahden toimihenkilön seura. Jotenkin mieleen tulee eräs Pyövelit jokin aika sitten, muistattehan? Ai ette - no siinä ette menetä mitään. Aika näyttää onko Medasta jotain muistettavaa viiden vuoden kuluttua. Visiot vaihtelevat Pyöveleiden hiipumiskohtalosta salolaisen salibandyn vahvaksi tekijäksi, jolla on vahvaa juniorityötä ja taistelee paikallisesta herruudesta halikkolaisen HFT:n kanssa.


Itse peli alkoi punaisten salolaisten käsikirjoituksen mukaan. Seitsemän sekuntia ja Daniel Rantanen iski maalin. Samaan malliin jatkui valtaosan ensi erästä. Meda liikkui vahvasti, karvasi kovaa ja voitti irtopalloja. Oikeastaan oli osaksi onnea ettei Meda tehnyt enempää maaleja. Erän kuluessa isännät alkoivat oppimaan keskeiset jutut punaisten pelissä ja pystyivät katkomaan hyökkäyksiä ja saamaan omaa peliään käyntiin. Aikalisä ja maalivahdin vaihto auttoi rutkasti pelaajien yläpään suunnan muutoksessa. Yksi yv-maali ja yksi perushyökkäyksestä ladattu jättivät taululle 2-4 lukemat erätauolle.

Toiseen erään tummansiniset saivat yv-alun punaisten suunsoiton johdosta ja Remu painoi vastustamattomasti kantista yläbörsään. Kohta oltiin jo tasanumeroissa ja vaikka Meda vielä siirtyi johtoon, niin loppuerää pelattiin vahvasti tummansinisissä sävyissä. Meda pääsi laukomaan, mutta ei erityisen vaarallisesti. Ensimmäistä peliään tällä kaudella pelannut ja kesken ottelun siis sisään tullut Jyri Koivunen poimi marjoja ison ämpärillisen. Pari häkkiä punaisten verkkoon erän loppuun ja Meda oli tällä kaudella oudossa asemassa takaa-ajajana (6-5).Puolustaja ohitetaan joko syöttämällä, syötön yrityksellä tai syöttöharhautuksella. Joka tapauksessa Super-Hessu on pakkina tässä Tommi Lehdon (50) pyörityksessä.

Kolmas erä oli toisaalta ottelun tasaisin ja toisaalta vaihtelevin. Alkuun Tipi karvasi pallon ja vei Hardknocksit kahden maalin johtoon. Punaisten aikalisä teki tehtävänsä ja Meda sai nopeasti pelin tasoitettua ja ylivoimalla pääsi jälleen johtoonkin 7-8 tilanteeseen. Momentum tuntui olevan vahvasti salolaisilla hyppysissään.

Pelimiesten kympillä kentällä oli kuitenkin vain yksi tummansininen joukkue, joka teki kolme maalia tasakentällisin ja loppuun kaksi kauneuspilkkua tyhjään verkkoon. Medan eväät näyttivät loppuvan kesken pelin vaikka kesällä kuulemma ovatkin juoksutreenejä vetäneet. Ansaittu 12-8 voitto HardKnockseille.

Tässä puolustaja kahvitetaan syötöllä. Rystyllä pallo Tipille kulmaan ja siitä maalille palloa odottamaan. Ottelun voittomaali on syntynyt (#22 Mikael Nyberg).

Liiton tilastot

Ykköskenttä oli vireessä - Tipille lippistemppu, Nyyperille pari kaunista ja Tommillekin yksi. Lisäksi peräti neljä pelaajaa (Jarse, Remu, Teme ja Pasi) avasi maalitilinsä sarjapeleissä. Palkintoraadin jäsenet löysivät Jalostaja-kassien saajiksi Medasta Henri Vilmusen ja SB Naantalista Janne Virran. Media-palkinnot ovat nyt Daniel Rantasen ja Timo Tuomialhon hallussa.

Seuraavaksi Maijamäki Magic:ä on tarjolla ensi lauantaina myöhäisillassa, kun SB Naantali saa vieraakseen pitkämatkalaiset Kokkolasta. Suomen Cupin ottelu Nibacosia vastaan alkaa klo 19:00. Tervetuloa nauttimaan - tässä mallia!Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

ForSport

Fat Pipe

HPP-Tekniikka Oy

Turun Lukko

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy