Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HARDKNOCKSIEN QB VALIKOITUNUT
Su 06.11.2016 klo 13:20

Maijamäki Magic on jälleen toiminut. Sisään otteluun tavallisena katsojana ja ulos HardKnocksien tämän kauden QB:ksi valikoituneena. Siinä erään SB Naantalin Edustuksen cup-peliin saapuneen junnupelaajan tarina.

Kun Edustuksen kausi on jenkkifutiksen NFL:n treenileiristä kertovan tv-reality:n mukaan nimetty HardKnocksiksi, niin pitäähän joukkueella on oma QB (QuarterBack eli pelinrakentaja). Alkukaudesta sellaista ei näkynyt, mutta viime sunnuntaina cup-pelissä Pauhua vastaan sellainen, jos nyt ei aivan taivaasta tupsahtanut, mutta jostain vain äkkiä ilmaantui Maijamäen parketille siannahkasoikio kädessään.

Kaverilla oli selkeästi pelinjohdollisesti homma hanskassa. Pelinvalinnat tehtiin suoraan hyökkäyksen linjasta ja käsimerkit toimivat. Heittokädessä oli ruutia syvienkin pallojen kiskaisuun. Laitahyökkääjän taidotkin tuntuivat olevan sillä tasolla, että osaa huomioida vastaanottajan roolin omassa QB-pelissään. Tätä myöden oli HardKnocks QB:n valinta tapahtunut, vaikka potentiaalisia ehdokkaita oli salissa kauden ennätysyleisön joukossa silmäätekevistä potiitikosta alkaen.

Saammeko esitellä - HardKnocksien QB kaudella 2016-2017 - Eino Santamäki (linkki pelaajakorttiin), SB Naantalin P06 joukkueen puolustaja, ikää 10 vuotta.
Näin lähtee pigskin QB:n kädestä! Tosin heittotekniikassa on vielä hiottavaa mm. asennon tasapainossa ja pallon lentoasennossa. Mutta sitä vartenhan valmentajat ovat olemassa, että korjaavat tekniikkapuutteet. Myös käden koon kasvaminen vuosien kuluessa auttaa asiaa.

Salibandyn saralla tuoreella QB:lla on alkamassa neljäs kausi SB Naantalissa ja ensimmäinen virallisten sarjojen (E-juniori tai vanhempi) puolella. Puolustajan paikalta ensimmäinen maali virallisissa peleissä tuli 23.10.2016 SBS Wirmoa vastaan alivoimalla. Ensimmäinen sarjapelien rangaistus on hankittu tuoreeltaan 5.11.2016.Tuoreen QB:n (vasemmalla) otteet ovat selvästi asianmukaiset, jos vertailukohtaa hakee menneistä suurpelaajista. Oikealla pelaajana ja valmentajana kuusinkertaisen amerikkalaisen jalkapallon maailmanmestarin, ensimmäisessä vuosiluokassa Pro Football Hall of Fame:en valitun Earl L. (Curly) Lambeau:n patsas, joka sijaitsee pelaajan nimeä kantavan NFL-stadionin Lambeau Field:n ulkopuolella Green Bayn kaupungissa (Wisconsin, USA).
Mitähän Maijamäki Magic saa aikaan seuraavissa peleissä? Tule paikalle katsomaan lauantaina 19.11. klo 16, kun HardKnocks kohtaa sarjakärjen IBK Medan ja sen jälkeen Suomen Cupin kuudennen kierroksen ottelua SB Naantali - Nibacos (Kokkola) lauantaina 26.11. klo 19 (aika korjattu).

Go HardKnocks Go!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Jaycow

Naantalin Kylpylä

ForSport

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy