Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

PAUHU VAIMENNETTIIN
Su 30.10.2016 klo 23:55

Cupin kuudennen kierroksen arvontaa odotellaan nyt kieli pitkällään, sillä Myllypuron Pauhu vaimennettiin 10-7 lukemin tasaisessa ottelussa. Kauden ennätysyleisö sai nähdäkseen perinteisen trillerin, joka lopussa pysyi HardKnocksien hallussa. Koko joukkue veräjältä piikkiin asti teki töitä 60 minuuttia ja sai haluamansa palkinnon - pääsyn cupin 12 parhaan joukkoon.

Ottelun draaman kaaren voi katsoa ottelutilastosta. Tummansiniset menivät ensi erässä kolmen maalin johtoon suoraviivaisen ja terävämmän pelin ansiosta. Pauhu hukkasi paikkoja, selkeitäkin maalipaikkoja. Näin keltaiset olivat takaa-ajajina lopun ottelun.

Tämän näköinen on keskittyvä ja voittava maalivahti. 43 torjuntaa, ottelun paras pelaaja - Niko Karinen, #39 SB Naantali HardKnocks

Ilman pitkiä jaarituksia HardKnocks voitti ottelun pelaamalla omaa peliään ja tekemällä töitä sovitun kaavan mukaan. Suoraviivaisesti maalitilanteisiin ja uskallusta ratkaisujen tekemiseen - siinä keskeinen resepti.
Tästä alkoi ottelu - Mikko Rönnholm viheltää cupin viidennen kierroksen pelin alkamaanTästä alkoi maalinteko - Tipi laittaa 1-0 mv Karisen avauksesta

Pauhun peli oli aavistuksen hidasta ollakseen tuloksellista. Joukueessa on paljon pallollista osaamista, mutta hitaalla toteutuksella ja ei-niin-suurella jalalla pelaava joukkue tuskailee maalipaikoissaan. Kun vedot tai jatkosyötöt eivät lähde ykkösellä, niin peitto tai maalivahti ehtii hätiin.


Pauhun parhaana palkittiin liukas ja taitava Joonas Rimpineva (45), joka pystyi henkilökohtaisella panoksellaan tekemään peliä keltaisille. Mukava nähdä Joonaksen kaltaisia nuoria taitureita kaukalossa.

Ottelun tilastot liiton palvelussa

Ottelussa jäähyiltiin kohtuu runsaasti - pari vitostakin istuttiin. Tässä kolmannen erän puolivälissä jo ratkaisun makua ilmassa 8-5 yv-osuman jälkeen. Mutta mites sitten olikaan tapahtua...

Pauhun hilattua itsensä pelimiesten kympillä jo maalin päähän tuomittiin tummansinisille ison kalabaliikin keltaisissa herättänyt rangaistuslaukaisu maalivahdin tartuttua hyökkääjän mailaan pallon tavoittelussaan. Pauhulaisten kyselyt vastaavan tilanteen toisin viheltämisestä aikaisemmin toisessa päädyssä tuomari kuittasi toteamalla suunnilleen näin: "Näin maalivahdin pitävän mailasta kiinni ottaaksen pallon haltuunsa". Ja mailan omistaja Viivi kuittasi rankkarista kahden maalin eron.
Lopussa Pauhu yritti kuudella kaventaa, mutta katkopeli toimi ja kymmenes rysä tehtiin tyhjiin. Parempi voitti - tälläkin kertaa, siitäkin huolimatta, että pelattiinkin valkoisella pallolla!

Illan "tehopelaaja" töissä

Cupin kuudennen kierroksen runkopelipäivä on kahden viikon päästä sunnuntaina 13.11., jolloin myös isänpäivää juhlitaan. Kierroksella liittyy cupiin mukaan kaksi liigaseuraa LASB ja Steelers. Divarista mukana on edelleen ÅIF. Arvonnassa on siis 3/7 todennäköisyys saada ylempisarjalainen vastustaja ja sen myötä myös kotipeli. Toivotaan parasta ja se on tietenkin LASB ja Micke Järvi plus Kainulaiset parketille Maijamäkeen.

Go HardKnocks Go!


Arto A. (teksti ja kuvat), Janne H. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

Liedon Säästöpankki

Turun Osuuskauppa

Neo

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy