Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

DIVARIVAUHTI VIELÄ LIIKAA EDUSTUKSELLE
La 29.10.2016 klo 22:55

Edustuksen yhteistyökumppanin Vakka-Suomen Sanomien yleisölle jaettujen lehtien lisäksi Vakkalandiasta saapui Maijamäkeen wirmolainen puimuriryhmä, joka sadonkorjasi pisteet mukaansa. Keltapaidat olivat parempi lukemin 4-6, jotka vastaavat pelitapahtumiakin.

Ottelu oli joukkueiden ensimmäinen sarjakohtaaminen kymmeneen vuoteen. Edelliset pelit pelattiin kaudella 2006-2007. Muutaman edellisen kauden Divarissa viihtyneen puimuriryhmän pelissä huomasi ylemmän sarjatason otteita. Liikettä oli runsaasti, pelinopeutta haettiin kaikesta tekemisestä ja pallollinen pelaaminen oli melkoisen varmaa.

Ensimäinen erä ja toisen alku oli keltapaitojen otteessa vahvasti. Kova liike ja irtopallojenkin jatkuva voittaminen rakensi tekopaikkoja runsaasti. Edustus lähtikin mukaan mynämäkeläisten kovaan vauhtiin ja hukkasi oman pelitapansa. Tuloksena 1-3 takaa-ajoasema erätauolla.
Wirmon avausmaali syntyi rankkarista, jonka Henrik Rossi onnistuu ujuttamaan hyvin harhautuksessa mukana olleen Tero Kuparisen kainalon alta sisään

Vasta toisessa erässä alkoi ote siirtyä selvemmin tummansinisille. Pallorallit Wirmon päädyssä pitenivät ja erikoistilanteista tehtiin tasoittavat osumat huolimatta useasta kärsitystä jäähystä. Kolmannen erän alkuun syntyi vielä johto-osuma. Ruokahaku taisi kasvaa liian suureksi, sillä keltaiset pystyivät iskemään nopealla vastaiskulla pelin tasoihin nopeasti ja saivat momenttumin haltuunsa. Pari maalia lisää ja loppupelissä Wirmolle riitti tiukka puolustaminen.

Zorro on iskenyt! Keltapaidat etsivät vielä palloa kulmasta, kun Tomi Stenberg (72) on jo laittanut sen pömpeliin. Valitettavasti maali jäi tummansinisten viimeiseksi tässä ottelussa.

Liiton tilastot ottelutapahtumista

Hyvää tummansinisten pelissä:
- vetojen peittäminen onnistui läpi ottelun
- alivoimapeli oli tiivistä

Kehitettävää:
- oman maalin edustalla vartiointi ja fyysinen peli
- kenttätasapainon säilyttäminen hyökkäys- ja karvauspelissä
Ottelun vaikutusvaltaisin salibandyhenkilö oli kentällä pilli suussa. Kyseessä oli Suomen Salibandyliiton hallituksen jäsen Valtteri Mikkola, joka muistaakseni on aikaisemmin tuominnut myös liigan otteluita. Kuvassa hän on hylännyt Wirmon maalin tilannetta edeltäneen korkean mailan vuoksi.

Ottelun palkitut pelaajat valitsi Vakka-Suomen Sanomien salibandytoimittaja Pentti Kaskinen, joka myös jakoi palkinnot. Parhaina palkittiin Wirmosta Jani Varjonen ja Olli Laine sekä SB Naantalista Olli Kokkola ja Nikolas Laaksonen.

Seuraava kotiottelu on jo huomenna sunnuntaina klo 18 Suomen Cupissa Myllypuron Pauhua vastaan. Tervetuloa!


Arto A. (teksti ja kuva)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

Neste Oil

Jaycow

Naantalin Rakennuspuu Oy

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy