Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HIRVENSALO OTTI HARDKNOCKSIT
Ke 19.10.2016 klo 22:25

Tiheästä ottelutahdista huolimatta SB Naantalin HardKnocks edustus jatkaa voittoputkessa. SB Hirvensalo kaatui kotikentällään 3-12 (1-3, 0-4, 2-5).

Pelin alussa molemmilla oli omat hallintajaksonsa. SBN jyräsi joka kentällisellään, kun taas SBH perusti pelinsä ykköskentän pallon hallintaan. Kuudennen minuutin kahden nopean maalin jälkeen peli oli vahvasti tummansinisten käsissä. Miehet tekivät töitä ja pallo löysi tiensä pelaajalta toiselle melko mukavasti.

Toisessa erässä sitten peli repesi. HardKnocksit tekivät paikoista maalit ja puolustivat keskustan hyvin tiiviisti. Hirvensalon perinteisiä poikkarista tyhjiin takatolpalta ei siis nähty. Lisäksi SBN peittopeli toimi hyvin. Toki valkopaitaisten melko hitaanlainen pallonsiirtely ja laukauksiin lähtö helpotti asiaa.

Kolmas erä oli odotusten kaltaisesti Hirvensalon korkeaa karvausta, joka purettiin kerta toisensa jälkeen ja viimeisteltiin nopesta iskuista.

HardKnockseilta onnistui joka jätkä. Puolustuksesta Jarkko Takkinen viimeisteli kauden ensimmäisensä. Hyökkääjistä kuparisen (ei teroa kuitenkaan) rikkoivat Nyberg, Yli-Tolppa ja Stenberg. Cupin maalien lisäksi Janne Virta osui nyt myös sarjapelissä. Eniten tehoja (2+1) keräsivät Matias Kallio ja Timo Tuomialho (kolme päivää vanhassa arkistokuvassa ylhäällä). Maalissa Niko Karinen pääsi myös maalin makuun, kun maalin takaa kimmonnut korkea pallo putosi hänen kauttaan omaan maaliin.

Tilastot liiton tulospalvelussa

Nyt onkin puolentoistaviikon tauko otteluissa. Seuraava kotiottelu on la 29.10. SBS Wirmoa vastaan. Cupin seuraava pelin ajankohdasta ja vastustajasta tiedotetaan, kunhan arvonnat saadaan suoritettua.


Arto A. (teksti ja kuva)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Euromaster

Naantalin Rakennuspuu Oy

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy