Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HÄVIÖ URHEILULLISUUSKILPAILUSSA
Su 09.10.2016 klo 19:30

Rajusti uudistunut Karhukopla kävi näyttämässä urheilullisuuden mallia ja otti selkeän murskavoiton 16-6 lukemin. Yhtä surullista on, että sairastupa sai lisää väkeä. Ainakin avausotteluun tullut yleisö ja seuran omat junnut saivat nähdäkseen muutakin kuin tiukkaa maalitonta vääntöä.

Kun KaKo kaksi vuotta sitten kävi edellisen kerran Maijamäessä pelaamassa, niin mukana oli pikaisesti laskien kuusi pelaajan eilisestä joukkueesta. Janne Hulmin tulo joukkueeseen on merkinnyt muutakin kuin vain yhtä hyvää pelaajaa. Urheilullisen tekemisen mallia on rukattu parempaan suuntaan käsittäen otteluun valmistautumiset ja ottelun jälkeiset toimet. Säkylässä selvästi suunnitellaan suuria!

Kauden kotiavaukseen Edustuksen saattoivat kentälle E-tyttöjen ja 08-poikien pelaajat

Ottelu oli ensimmäisen erän jälkeen käytännössä melkein pelattu. 2-7 numerot taululla kertoivat ensimmäisen erän onnistumisista. Karhukopla onnistui laajalla rintamalla ja usein paikoistaan. Kyse ei ollut sattumasta vaan taidosta, 1vs1 tilanteiden toistuvasta voittamisesta ja hyvin toteutetusta viisikkopelistä.

Janne Hulmi oli kentän kuningas, mikä ei yllätys ollut - ennemminkin odotusten mukainen toteutuma. Tässä rankkarista rystyllä yläpesään ohi veskarin.

SB Naantalin viisikkopeli tosin hajosi jo ennen kuin viisi minuuttia oli pelattu. Kolme pelaajaa pukukopin puolelle parantelemaan itseään entisten loukkaantumisten lisäksi. Tapahtumat eivät peliä ratkaisseet, mutta varmaankin vaikuttivat lopputulokseen jonkin verran.


Noin 10 sekunin sisään kaksi pelaaja ulos kaukalosta yv-tilanteessa. Tässä vaiheessa yksi kaveri oli jo ehtinyt jättämään leikin kesken.Ensimmäisellä erätauolla saattajajunnut pelasivat toisiaan vastaan näytösottelun

Toinen erä oli tasaisempaa pelaamista ja tummansiniset saivat jonkin verran pelihuumoria ja tsemppiä syttymään. Tasanumerot 3-3 kuvastavat kenttätapahtumia suunnilleen samalla tavalla kuin muidenkin erien numerot.Kuusi maalia vastustajan verkkoon on ihan ok, mutta omiin 16 ei ole normaalia. Illan tummansinisten onnistuja oli Ville Veikkolainen (37) hattutempullaan.


Toisella erätauolla järjestetyssä maalilaukaisukilpailussa havaittiin ettei viiden pallon laittaminen maaliin keskiviivalta niin helppoa olekaan.

Kolmas erä pelattiin pois Kakon hyvän fiiliksen siivittäessä heidät pitämään pelissä tempoa edelleen yllä ja kasvattamaan johtonumeroitaan entisestään.

Ottelun tilastotVähintään 11 kertaa liian usein

Ottelun parhaina palkittiin vieraista Janne Hulmi ja kotijoukkueesta Ville Veikkolainen. Mediakuoret menivät vieraista Asko Aaltoselle ja kotijoukkueesta Niklas Nygrenille.

Seuraava kotiottelu on ensi sunnuntaina 16.10. klo 18:30 Suomen Cupissa tamperelaista Soittorasiaa vastaan. Sarjapeleissä Maijamäessä pompotellaan taas kuun lopussa la 29.10. kun Wirmo saapuu puimaan syysviljaa.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Naantalin Apteekki

Turun Osuuskauppa

Safe International

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy