Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS CUPIN NELJÄNNELLE KIERROKSELLE
Su 02.10.2016 klo 00:30

Miesmuistiin ensimmäinen SB Naantalin miesten Suomen Cupin ottelu päättyi hyvän väännön jälkeen HardKnocksien voittoon. Merkittäviä vahvistuksia hankkinut kolmosdivarijoukkue SC Wolves Paraisilta tarjosi kunnon vastuksen.

Kolmieräinen ottelu kulki tapahtumiltaan myös kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen erä oli aaltoilevaa peliä, jossa toisilleen vieraat joukkueet pääsivät yllättämään toisensa aivan peruspelillä. Maalit vieraille 2-3. Molemmat onnistuivat ylivoimalla. Tosin tummansinisten olisi pitänyt onnistua yv:llä kolmesti.


Kotipelien kauden avausmaalin iski Pasi Varjonen (10), joka vastasi molemmista kotijoukkueen maaleista ensierässä. Kuvassa myös paraislaisten parhaana palkittu Krister Mähönen (26).

Toinen erä olikin sitten kotijoukkueen. Jalka nousi, pallo liikkui ja tilanteet hyödynnettiin hyvin. 5-1 ovat aivan sopivat lukemat erään. Alkutahdit iskivät junnut Lehto ja Yli-Tolppa ja sen jälkeen kokeneempi kaarti Japi, Teme ja Viivi värkkäsivät maalin mieheen.


Ville Veikkolainen (37) ja Tommi Lehto (50) tekivät ensimmäiset maalinsa SB Naantalin paidassa.

Kolmas erä oli edellisiä tiiviimmän puolustuksen aikaa ja erää tahkottiin varsin pitkään ilman tapahtumia. Kotijoukkueelle tarjottiin ratkaisun avaimia, kun se pääsi pelaamaan pitkään 5 vs 3 ylivoimaa. Mutta kun Tepsin liigamiehistökään ei maalia saa aikaan tuollaisesta tilanteesta, niin ei saanut HardKnockskaan vaan puski itseään mielikuvituksettomasti kohti pientä puolustuskolmiota.

Tasainen ja tiukka vääntö jatkui rangaistusten jälkeen, mutta paraislaiset alkoivat saada peliä hallintaansa. Visi minuuttia ennen loppua he onnistuivatkin kaksi kertaa 12 sekunnin välein ja peli olikin taas yhden maalin erossa. Janne Virta kuitenkin päästi tummansiniset hengittämään aavistuksen vapaammin illan toisella maalillaan - perinteinen taka-alakulma viivasta. Kapteeni Kuitusen jäähynkin joukkue tappoi hyvin ja tämän vuoden Suomen Cup alkoi siis 8-6 voitolla.
Lopussa ylivoimalla SC Wolves sai lähivaparin, jota se ei kuitenkaan pystynyt maaliksi muuttamaan.

Liiton tulospalvelun tilastot

Ottelun parhaina palkittiin SB Naantalista Teemu Tuomi ja SC Wolvesista Krister Mähönen, joka allekirjoittaneen mielestä on todennäköisesti Länsirannikon 3. divisioonan paras pelaaja - mahtuisi mihin tahansa Länsirannikon 2. divisioona jengiin heittämällä.

Ensi lauantaina Maijamäkeen saapuu jälleen mielenkiintoinen vieras, kun Säkylän ylpeys Karhukopla tulee kylään liigavahvistus Hulmin johdolla. Kannattaa tulla seuraamaan.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Nordkalk

LKV Tuomiset

Sormat

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy